18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη – Αυτούς τους παίκτες «καίει»!

Ειδήσεις Ελλάδα

O Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε από το survivor και λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μέσω skype στην εκπομπή, Love it.

Ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω σοβαρού τραυματισμού που είχε κατά τη διάρκεια ενός απαιτητικού στίβου μάχης!

Ο πρώην παίκτης του survivor, είπε: «Είμαι καλά. Πονάνε λίγο τα πόδια μου αλλά όλα θα φτιάξουν. Χτύπησα το ένα πόδι σε ένα αγώνισμα που κάναμε στην παραλία, η αλήθεια είναι όταν πήγα στο γιατρό μετά το παιχνίδι και το είδα να πρήζεται ήταν η πρώτη φορά που έβαλα τα κλάματα μέσα στο παιχνίδι. Το άλλο πόδι μάλλον είναι γιατί έβαζα περισσότερο βάρος σε αυτό. Έκλαιγα γιατί στεναχωρήθηκα που είχα φτάσει μέχρι αυτό το σημείο και έγινε αυτό, σκέφτηκα ότι ήταν κρίμα. Τα συζητάγαμε και με τον Τζέιμς. Κρατάγαμε ο ένας τον άλλο μέχρι που έφτασε ο κόμπος στο χτένι.»!

Και τόνισε: «Η παραγωγή μου επέτρεπε να μείνω στο παιχνίδι να ξεκουραστώ χωρίς να παίζω. Δε θα το έκανα όμως αυτό ποτέ. Η Ελένη είναι η μόνη που πιστεύω ότι δάκρυσε πραγματικά που έφυγα. Η κοπέλα ήταν η μόνη που με ρώταγε τόσο καιρό για τα πόδια μου. Οι άλλοι τόσο καιρό δε ξέρανε ότι πονάω; Το θυμήθηκαν επειδή φεύγω από το παιχνίδι;»!

Και πρόσθεσε ο Νίκος: «Με τον Τζέιμς κόλλησα από την πρώτη στιγμή γιατί λέγαμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ήξερα ότι δε θα παρεξηγούσε αυτά που έλεγα. Δεν έβγαινε κακία. Ήμασταν αληθινοί ο ένας απέναντι στον άλλο. Πίστευα ότι δε θα πει ότι φεύγει. Αν δεν είχα τον τραυματισμό θα μπορούσα να τον επηρεάσω για να μείνει. Έπεσα ψυχολογικά γιατί αν έμενα θα ήμουν μόνος μου δε θα είχα κάποιον να με κρατάει. Είναι σαν αδερφός μου… Το μεγαλύτερο έπαθλο το έχω κερδίσει είναι ο Τζέιμς και η Άννα Μαρία. Έκανα δυο πολύ καλούς φίλους που πιστεύω ότι θα τους έχω και έξω.»!

Και δεν δίστασε να πει: «Από τους υπόλοιπους παίκτες δε θα μπορούσα να κάνω παρέα με κανέναν. Από όσους έχουν μείνει η πιο αληθινή είναι η Ελένη όλοι οι άλλοι κινούνται με μια στρατηγικοί… Ο Κώστας για να λέει ότι επηρεάζομαι μάλλον δε με ήξερε καλά. Πιο ξεροκέφαλος από εμένα δεν υπάρχει, γέλαγα που λέγανε ότι με χειρίζεται ο Τζέιμς, αυτό το ξεκίνησε η Μαριαλένα με τον Σάκη. Αυτό που είπε ο Αλέξης για την Άννα Μαρία και εμένα είναι αστείο. Δε μπορείς να δεις ερωτικά κάποιον. Ούτε στο στρατό αυτό. Όπως μίλαγα με τον Τζέιμς μίλαγα και με την Άννα Μαρία… Η Άννα Μαρία έλεγε για τη σχέση της, μας είχε πει ότι δε φοβάται για το αγόρι της γιατί της έχει εμπιστοσύνη»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό