26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Survivor – Νέα «βόμβα» έριξε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες που δεν θα αγωνίζονται

Ειδήσεις Ελλάδα

Τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας του Survivor υποδέχθηκε ο Γιώργος Λιανός για ένα ακόμη βράδυ, αυτό της Κυριακής, στον στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Σχεδόν με το… καλησπέρα, ωστόσο, ο παρουσιαστής έμελλε να ταρακουνήσει για τα καλά τις ισορροπίες στις δυο ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πριν ξεκινήσουμε τον αγώνα, έχω να σας κάνω κάποιες πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Επειδή το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική ευθεία, είστε μόλις επτά, ξέρετε πολύ καλά ότι θα έχουμε άλλες τρεις αποχωρήσεις για να φτάσουμε στην τετράδα των live της Αθήνας. Εκεί είναι ο στόχος όλων και ξέρετε καλά ότι αυτές οι αποχωρήσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές, ίσως οι πιο σημαντικές της χρονιάς».

«Από εδώ και στο εξής λοιπόν, επειδή η συμμετοχή όλων των παικτών πλέον θεωρείται απαραίτητοι στους αγώνες που απομένουν και είναι ένας τρόπος για να αποδείξετε την αξία σας, όχι ότι δεν το έχετε δείξει μέχρι στιγμής αλλά τα τελευταία μέτρα πάντα είναι τα πιο σημαντικά, όποιος δεν είναι δικαιολογημένος από γιατρό και δεν συμμετέχει είτε για δικούς του προσωπικούς λόγους είτε για λόγους στρατηγικής σε κάποιον αγώνα, αν βρεθεί μονομάχος, τότε θα πρέπει να κάνει βολές από την μεγαλύτερη απόσταση».

«Ένα σημαντικό μειονέκτημα το οποίο σίγουρα θα πρέπει να αποφύγετε για να συνεχίσετε στο παιχνίδι. Οι αριθμοί πλέον είναι μικροί, είστε μόλις επτά, οπότε είναι πολύ πιθανό να φτάσουμε σε ισοψηφία σε κάποιο συμβούλιο. Αν προκύψει λοιπόν ισοψηφία ανάμεσα σε δυο άτομα, βγαίνουν και οι δύο μονομάχοι αλλά μόνο ένας θα πάει στην τελική μονομαχία. Αυτό θα γίνει γιατί την επόμενη ημέρα ακριβώς, μετά το συμβούλιο, στον αγώνα θα δώσουν αυτοί οι δυο παίκτες έναν αγώνα μεταξύ τους. Όποιος κερδίσει, απευθείας απαλλάσσεται από την υποψηφιότητα του» κατέληξε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός απευθυνόμενος προς τους εναπομείναντες παίκτες των δυο ομάδων το βράδυ της Κυριακής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό