22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Survivor: Κατάθεση ψυχής από τον Ασημακόπουλο – «Χάσαμε από καρκίνο τον αδερφό μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Survivor:  Οι παίκτες θυμήθηκαν τις πιο μαύρες στιγμές της ζωής τους με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μιλά πρώτη φορά για την απώλεια που του άλλαξε τη ζωή.

Το νέο επεισόδιο του Survivor 4 δεν θύμιζε σε τίποτα τα όσα είχαμε δει μέχρι τώρα στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι παίκτες μπήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο για τον δεύτερο αγώνα ατομικής ασυλίας της εβδομάδας.

Εκεί, ο Γιώργος Λιανός τους ενημέρωσε για όλα τα νεότερα αλλά και τη ροή του παιχνιδιού από εδώ και πέρα: «Δύο αγώνες έχουν μείνει ακόμα, δύο ασυλίες, για να έχουμε ακόμα μια τριάδα υποψηφίων. Θα είναι και η τελευταία τριάδα προς αποχώρηση. Έπειτα θα προκύψει η τελική τετράδα του τελικού ο οποίος θα γίνει στο Γαλάτσι», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου και θα έβγαινε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για την εβδομάδα που διανύουμε. Πρόκειται ίσως για το πιο… διαφορετικό συμβούλιο. Οι παίκτες θυμήθηκαν τις πιο μαύρες στιγμές της ζωής τους με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μιλά πρώτη φορά με λεπτομέρειες για τον θάνατο του αδερφού του….

Δείτε το παρακάτω βίντεο…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό