18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Survivor: Η συνομιλία της Ελευθερίου με τους γονείς του Κατσούλη μετά τον τελικό (exclusive )

Ειδήσεις Ελλάδα

Survivor: Μπορεί η Ελευθερία Ελευθερίου μετά τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να απέφυγε τις τηλεοπτικές κάμερες και να μην έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, όμως, δεν απέφυγε και τους γονείς του Σάκη. 

Ο Κατσούλης αναδείχτηκε νικητής και η τραγουδίστρια, λίγη ώρα μετά τον τελικό, συναντήθηκε μαζί τους, έξω από το θέατρο και συνομίλησε μαζί τους για ώρα. Εκεί ήταν φυσικά και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr και τους απαθανάτισε!Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του gossip-tv.gr που ακολουθεί, μιλούσαν σε φιλικό κλίμα και σχολίαζαν φυσικά τη νίκη του Σάκη Κατσούλη!

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Ελευθερία Ελευθερίου, καλεσμένη αυτή την Τρίτη (6/7) στην εκπομπή του Star, Στη φωλιά των Κου Κου, δήλωσε:

«Δεν σου είναι εύκολο. Μόνο για τον Τριαντάφυλλο είναι όλα εύκολα. Θες να σε βοηθήσω; Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Φυσικά και εννοείται πως όχι. Απλά εκείνη τη στιγμή έλεγα δεν υπάρχει ο Παππάς εδώ να σε βάλει λίγο στη θέση σου.»!

Και πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Τι να κάνω; Γέλασα. Αν είχαμε Συμβούλιο θα τον ψήφιζα. Δεν το έκανε για να με προσβάλλει. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό, τι πιο ωραίο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό