31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Survivor: Η αποχώρηση της Σταυρούλας και το σχόλιο του Ντάφι για την Δαλάκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η οργανωμένη «επίθεση» από την κόκκινη ομάδα και τις Τουρκάλες είναι αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι για την Σταυρούλα που τελικά θα αποχωρήσει οικειοθελώς.

Μια ακόμα οικειοθελή αποχώρηση για την οποία τα spoilers εδώ και καιρό είχαν κάνει λόγο, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να δούμε στο Survivor. Αυτή δεν είναι άλλη από την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία όπως φαίνεται δεν μπορεί να αντέξει άλλο τον πόνο που της προκαλεί το υγρό στο γόνατό της, γι’ αυτό και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Άλλη μια μέρα στη δουλειά», είπε η Σταυρούλα για τη μονομαχία με την Ασημίνα παρά τα spoilers

Βέβαια, η χρονική στιγμή που επέλεξε για να κάνει κάτι τέτοιο δεν είναι ό,τι πιο έξυπνο για την ίδια και την τσέπη της – μιας και όπως είχε πει ο Γιώργος Λιανός για 2 βδομάδες δεν θα έχουμε αποχώρηση παικτών αλλά θα γίνουν κανονικά οι μονομαχίες με τους χαμένους να έχουν άλλη μία ευκαιρία για να παραμείνουν. Είναι ωστόσο, το πιο αξιοπρεπές από την στιγμή που δυσκολεύεται να αγωνιστεί σε ένα Survivor που είναι καθαρά αγωνιστικό φέτος.

Η Σταυρούλα άλλωστε, είχε δηλώσει και πριν 1 – 2 βδομάδες πως είχε σκεφτόταν το πώς θα συνεχίσει στο παιχνίδι λόγω του τραυματισμού της, μιας και δεν θεωρούσε σωστό το να κάθεται στον πάγκο και να παλεύει η ομάδα της για ασυλίες και έπαθλα. Γι’ αυτό και είχε ζητήσει να την ψηφίσουν προς αποχώρηση.

Στη μονομαχία ωστόσο, έδειξε χαρακτήρα – ίσως επειδή ήταν αντίπαλη και με την Ασημίνα, με την οποία είχαν προσωπική κόντρα όλον τον καιρό – και τελικά παρέμεινε.

Μετά την επίθεση που δέχτηκε από την κόκκινη ομάδα και τις Τουρκάλες, όπως είδαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Δευτέρα 13/, μάλλον για την ίδια έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

Η άδικη επίθεση στην Σταυρούλα από τις Τουρκάλες

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα ασυλίας – στους οποίους πλέον παίζουν και Τούρκοι παίκτες μιας και οι Έλληνες έχουν μείνει με λίγους παίκτες – η Σταυρούλα έπαιξε στο πρώτο run, ωστόσο προς το τέλος του παιχνιδιού και στο 10-10 η παίκτρια των μπλε δεν μπορούσε να παίξει άλλο και έτσι πήραν πέναλτι οι κόκκινοι με αποτέλεσμα να διαλέγει να παίζει η Δαλάκα με τον Σταμάτη και να χάνει.

Εν τέλει έχασε και συνολικά η κόκκινη ομάδα, με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα οι Τουρκάλες παίκτριες, υποκινούμενες όπως πιστεύει το κοινό στο Twitter/X, να κάνουν «επίθεση» στην Σταυρούλα λέγοντάς της πως φοβήθηκε να παίξει απέναντι στην Δαλάκα και γι’ αυτό έμεινε έξω, προκαλώντας όμως την ήττα των κόκκινων. Παράλληλα, η Nagihan είπε πως αν πονάει το ένα πόδι της Σταυρούλας, δεν είναι δικαιολογία για να μείνει έξω μιας και εκείνη παίζει με 2 τραυματισμένα πόδια.

Μετά από όλα αυτά η Σταυρούλα πήγε στον γιατρό για να δουν την κατάστασή της, ωστόσο όπως λένε οι φήμες αλλά και ο Ντάφι και ο φίλος της ο Νίκος Γιάννης τελικά αποχωρεί οικειοθελώς.

Τα «καρφιά» του Ντάφι και του «Νικογιάννη» στην Δαλάκα

Ο Ντάφι ως γνωστόν παρακολουθεί το παιχνίδι, παρότι ο ίδιος είναι εκτός και σχολιάζει όλα όσα γίνονται. Επιβεβαιώνοντας λοιπόν, από τις πηγές του πως η Σταυρούλα αποχωρεί έριξε και τα «καρφιά» του στην Δαλάκα, η οποία πλέον χωρίς αντίπαλο την Σταυρόυλα θα μπορέσει πιο εύκολα να φτάσει στον τελικό στο Γαλάτσι.

«Η καλύτερη έφυγε και το χάρισε για άλλη μια φορά! Δώστε το από τώρα στην Δαλάκα που έτσι κι αλλιώς εκεί θα πήγαινε» έγραψε μεταξύ άλλων ο Ντάφι, ενώ ο Νίκος Γιάννης – επίσης πρώην survivor και κολλητός της Σταυρούλας – πρόσθεσε στη δική του ανάρτηση μαζί με λόγια αποθεωτικά για την φίλη του και το εξής: «Πάνω απ’ όλα η υγεία αλλά ο Θεός επειδή είναι δίκαιος ξέρει πού θα το δώσει».

Αυτή δεν ήταν η μόνη ανάρτηση του Τριαντάφυλλο. Ο ίδιος έκανε ακόμα μία βλέποντας την Κατερίνα Δαλάκα να σχολιάζει την ήττα της κόκκινης ομάδας, ρίχνοντας το φταίξιμο στην Σταυρούλα για την ήττα της με τον Σταμάτη, γράφοντας:

«Δαλάκα γερά. Αφού ξέρεις μωρέ σε σένα θα το δώσουμε, μην στεναχωριέσαι. Αφού εσύ έλεγες θέλεις να παίζεις με άντρες, έπαιξες με Σταμάτη – που τον επέλεξες εσύ – και έχασες, οπότε βγες εσύ προτεινόμενη να παίξεις με Δώρα, το φιλαράκι σου».

Ο Ντάφι λοιπόν, υπαινίσσεται ανοιχτά πως το αποτέλεσμα για τον νικητή του φετινού Survivor είναι προκαθορισμένο και η Δαλάκα θα είναι η νικήτρια. Στην αντίπερα όχθη βέβαια, βρίσκεται κι ένας Φάνης, ο οποίος βάση των στατιστικών είναι ο πιο δυνατός παίκτης. Άραγε ο νικητής για το 2024 θα βγει μέσα από μονομαχία ή μέσα από ψηφοφορία;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό