16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Survivor Ημιτελικός: H Ασημίνα στο gossip-tv: «Στενοχωριέμαι που δεν έφτασα στον τελικό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

06-07-2022 02:21

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμμανουηλίδου ήταν οι δύο παίκτριες που βρέθηκαν στη διάθεση του κοινού στον ημιτελικό.

Το κοινό ήταν αυτό που έπρεπε να επιλέξει ποια παίκτρια θα κρατήσει στο παιχνίδι και θα της δώσει ακόμα μία ευκαιρία για την κατάκτηση του επάθλου καθώς μια από τις δυο παίκτριες θα συμπληρώσει την τελική τριάδα του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ασημίνα ήταν εκείνη που βρέθηκε ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό, όμως το τηλεοπτικό κοινό με τη θετική του ψήφο έδωσε προβάδισμα στον Άρη και τον Στάθη αφήνοντας εκτός της Ασημίνα.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκα στην τρίτη θέση. Είμαι ευγνώμων για τον κόσμο που μπήκε στη διαδικασία να με στηρίξει και να με ψηφίσει απέναντι σε δυο πολύ δυνατούς παίκτες, τον Στάθη και τον Άρη. Η αλήθεια είναι πως είμαι μέσα από την πρώτη μέρα και μου έρχονται πολλές στιγμές στο κεφάλι. Ήθελα να είμαι στον τελικό, εννοείται… Στενοχωριέμαι που δεν έφτασα απλά ξέρω ότι εξίμισι μήνες μάχομαι για αυτή τη μέρα, αυτός ήταν ο στόχος μου, έφτασα σε αυτή τη μέρα, δεν με νοιάζει σε ποια θέση…»”, είπε και συνέχισε: «Νομίζω ότι αυτός που έχει ζήσει το Survivor πιο πολύ μετά από μένα, γιατί ο Στάθης μπήκε αργότερα, είναι ο Άρης. Για μένα πρέπει να το πάρει ο Άρης», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η μικρότερη σε ηλικία μαχήτρια φέτος είναι η Ασημίνα, που έχει κλείσει τα 23, παίζει ποδόσφαιρο σε επίπεδο Α’ Εθνικής και είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Είναι πολύ ανταγωνιστική όπως θα έχετε διαπιστώσει στους στίβους μάχης, ενώ υποφέρει όταν χάνει πόντο για την ομάδα της. Περιττό να αναφέρουμε πως από τους εννέα αγώνες που έχει συμμετάσχει έχει κερδίσει τους 8.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό