25.1 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Survivor – Ημιτελικός: Η συνάντηση του Ντάνιελ Νούρκα με την σύντροφό του και τα φιλιά μπροστά στην κάμερα | Celebrity | LIFESTYLE

Ειδήσεις Ελλάδα

Χθες 00:08

 Μετά από 6 μήνες το Survivor φτάνει στο τέλος του και απόψε διεξάγεται στο Γαλάτσι ο ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα είναι οι 4 που κατάφεραν να φτάσουν στο Γαλάτσι και διεκδικούν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Με το που οι παίκτες έφτασαν στην Ελλάδα συνάντησαν τις οικογένειές τους και στην έναρξη του ημιτελικού παρακολουθήσαμε τα συγκινητικά πλάνα.  Ο Ντάνιελ Νούρκα είδε μετά από πολύ καιρό τους γονείς του, αλλά και την εντυπωσιακή σύντροφό του.

Διαβάστε επίσης! Survivor 2024 – Ντάνιελ Νούρκα: Η ηλικία, η καταγωγή & το βιογραφικό του

Μπορεί ο παίκτης του Survivor και ηθοποιός να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά μόλις είδε την αγαπημένη του έπεσε στην αγκαλιά της και αντάλλαξε μαζί της κάποια τρυφερά φιλιά μπροστά στην κάμερα.

«Επιτέλους, μετά από τα έπαθλα επικοινωνίας που είχα ματώσει για να κερδίσω και να ακούσω την κοπέλα μου, την είδα από κοντά. Είναι τρομερό το συναίσθημα που από ένα ηχητικό ή μια βίντεοκλήση, ξαφνικά πας στο live», δήλωσε ο Ντάνιελ Νούρκα στην κάμερα.

  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό