19 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Survivor: Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση από το reality επιβίωσης (s)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ηλίς Μπόγδανος πήρε την ασυλία στον στίβο μάχης, σε ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ και υπέδειξε τον τρίτο παίκτη που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο τραγουδιστής στο επεισόδιο της Τρίτης, κέρδισε την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και έβγαλε στον τάκο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είναι «παρέα» στον τάκο με την Καρολίνα Καλύβα και την Ελένη Χαμπέρη και θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Σάκης Κατσούλης, προσφέρθηκε να πάρει τη θέση της Μαριαλένας, κάτι που ωστόσο δεν έκανε δεκτό ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής ζήτησε από τον Ηλία να σκεφτεί ξανά την απόφασή του, με εκείνον να εμμένει στην πρώτη του επιλογή. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται πλέον κάθε Κυριακή.

Για τον Γιώργο Ασημακόπουλο η πέτρα του σκανδάλου είναι η Μαριαλένα που καθοδηγεί τον Σάκη και μαζί επιδιώκουν να ανακατέψουν τους Amigos και να τους βάλουν να τσακωθούν. Από την πλευρά του ο Σάκης θεωρεί ότι η παρέα των πέντε έχει δημιουργηθεί με σκοπό την στρατηγική και δεν υπάρχει καμία φιλία, γιατί από πίσω ο ένας κατηγορεί τον άλλον.

Η άλλη υποψήφια προς αποχώρηση, η Καρολίνα Καλύβα, επιμένει για τα «πουλημένα παιχνίδια» του Τριαντάφυλλου και θεωρεί ότι από τον Σάκη υπάρχει αποποίηση ευθυνών και προσπάθεια να τις ρίξει το μπαλάκι και πως ότι κάνει είναι για να φανεί αυτός ήρωας.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πιστεύει ότι αν δεν κερδίσουν οι Amigos ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι αυτός.

Ο βραδινός στίβος μάχης έδειξε να ταιριάζει στο αγωνιστικό στυλ του Ηλία Μπογδανου, με τους Κόρο, Ελένη, Σάκη, Μαριαλένα να βγαίνουν κατά σειρά εκτός μάχης και την Καρολίνα, Ασημακόπουλο και Ηλία να μάχονται μέχρι τέλους για την ατομική ασυλία.

Στον ημιτελικό ο Ηλίας πέταξε εκτός της Καρολίνα. Στον τελικό νικητής πάλι ο Ηλίας κόντρα στον Ασημακόπουλο, με τον 29χρονο τραγουδιστή να φοράει στο λαιμό του το κολιέ ατομικής ασυλίας.

Αρχικά η Καρολίνα Καλύβα και στη συνέχεια η Ελένη Χαμπέρη βρέθηκαν, στο Survivor αυτής της εβδομάδας, υποψήφιες προς αποχώρηση.

Τη νύχτα της Τετάρτης, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βρέθηκαν εκ νέου απέναντι από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν ποιος ή ποια θα συμπλήρωνε την τριάδα.

Σε ένα έντονο συμβούλιο του νησιού οι ισορροπίες διατηρήθηκαν στην… κόψη του ξυραφιού! Στο τελευταίο, για αυτή την εβδομάδα, αγώνισμα ασυλίας κατόρθωσε να αποσπάσει την νίκη ο Ηλίας Μπόγδανος. 

Η απόφαση που πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος είχε όνομα… Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αμέσως μετά την σχετική ανακοίνωση, ο Σάκης Κατσούλης ζήτησε σαν προσωπική χάρη από τον Ηλία Μπόγδανο να πάρει εκείνος την θέση της συμπαίκτριας του. Κάτι, όμως, που δεν έγινε δεκτό από τον τραγουδιστή που επέμεινε στην απόφαση του παρά την πίεση που δέχθηκε.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό