21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση- «Βγήκαν τα μαχαίρια» στο συμβούλιο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor (3-1) είχε πολλές ανατροπές και υπέρμετρες εντάσεις, που δίχασαν την ομάδα των Διασήμων και τις ισορροπίες μεταξύ των παικτών. 

Η πέμπτη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης έχει ξεκινήσει εδώ και ελάχιστες εβδομάδες και ήδη οι πρώτες κόντρες δείχνουν να έχουν έρθει στο φως και να προκαλούν ρίγματα μεταξύ των ομάδων.

Μετά την συντριπτική ήττα των Διασήμων στον σημερινό αγώνα ασυλίας του Survivor (3-1), στο συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές βρισκόντουσαν σε πλεονεκτική θέση, καθώς δεν χρειάστηκε να καταψηφίσουν κάποιον παίκτη από την ομάδα τους για αποχώρηση, εφόσον είχαν το τοτέμ της ασυλίας.

Το θέμα που κυριάρχησε στο σημερινό συμβούλιο του νησιού ήταν και εκείνο που ξέσπασε μετά και την λήξη του αγώνα και είχε να κάνει με την επίθεση του Βαλάντη κατά της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη από την ομάδα των Μαχητών. Οι υπόλοιποι παίκτες είπαν ανοιχτά τη γνώμη τους για το ζήτημα και το θέμα πήρε άλλη τροπή, μιας και οι εντάσεις κορυφώθηκαν. Η Ασημίνα διαφώνησε με την Αθηνά Ευμορφιάδη για την κίνηση του Γιώργου Κατσαούνη και την στάση της Μυριέλλας, η οποία κάθισε μαζί του και δεν πήγε μαζί με την ομάδα της να υποστηρίξει το επόμενο run.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ευριδίκη Παπαδοπούλου πήραν ξεκάθαρα το μέρος του Βαλάντη και ιδιαίτερα ο Γιωρίκας τόνισε ότι: “Ο Βαλάντης είναι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει, ο πιο αληθινός.” Η Ευριδίκη κατηγόρησε την Μυριέλλα ότι δεν υποστήριξε την ομάδα της και κάθισε με τον Γιώργο Κατσαούνη από τους αντιπάλους και ότι δεν έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο, κατηγορώντας την ανοιχτά. Συγκεκριμένα είπε: “Ο Γιώργος ακολουθεί μια τακτική και η Μυριέλλα ενέδωσε σε αυτήν την τακτική. Δεν πρέπει να έχουμε μεταξύ μας αντιθέσεις και θέλω την ομάδα μου πίσω”. Η Μυριέλλα απάντησε σε όλο αυτό, λέγοντας ότι τα περισσότερα από όσα ειπώθηκαν δεν ισχύουν και ότι είναι όλα καταγεγραμμένα στις κάμερες.

Δείτε τα σχετικά βίντεο παρακάτω:

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την ψηφοφορία των Διασήμων αναλυτικά:

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με την ετυμηγορία της ομάδας των Διασήμων είναι ο Βαλάντης, με 8 συνολικά ψήφους. Ο ίδιος είπε ότι ήταν κάτι που περίμενε και ότι λυπάται που εξαιτίας του τραυματισμού του και του θέματος υγείας, που τον ταλαιπωρεί, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί και να τρέξει για την ομάδα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Survivor: Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια- Η παρέμβαση του Λιανού να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Survivor: Αυτη η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία- Απίστευτη ένταση για Βαλάντη- Χατζηγεωργίου!

Survivor: Κατέρρευσε η Μυριέλλα Κουρεντή- Δεν μπορούσε να αναπνεύσει!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό