24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Έχω φάει τα μισά λεφτά που έβγαλα από το παιχνίδι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για το Survivor και τα χρήματα που έβγαλε από το παιχνίδι μίλησε η πρώην παίκτριά Ασημίνα Χατζηανδρέου.

H πρώην παίκτριά του Survivor Ασημίνα Χατζηανδρέου, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης για το Survivor και τα χρήματα που έβγαλε από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχω φάει τα μισά λεφτά που έβγαλα από το παιχνίδι», δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά Ασημίνα την Τετάρτη (27/9).

«Όπως έφυγε ο καιρός έφυγαν και τα λεφτά μου, είχα στερηθεί τα πάντα», ανέφερε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης τονίζοντας πως όσο ήταν στο Survivor στερήθηκε πολλά.

«Έμαθα ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις, τις γυναίκες τις υποβιβάζουν αλλά μια γυναίκα μπορεί να κάνει ό,τι κάνει και ένας άνδρας. Είμαι ικανή και να φτιάξω μια καλύβα και να πεινάσω», αποκάλυψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για το παιχνίδι.

Ο Χρήστος Δάντης παρενέβη στο «Καλό μεσημεράκι»

Λίγη ώρα αργότερα και αφού ο Νίκος Μουτσινάς και η Ασημίνα Χατζηανδρέου κάθισαν για να μιλήσουν, μια τηλεφωνική παρέμβαση τους διέκοψε.

«Ναι, με ακούτε;», ακούστηκε από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να τονίζει πως είναι «γνωστή φωνή». Η γνωστή φωνή ήταν του Χρήστου Δάντη.

«Υπήρχε η συνωμοσιολογία ότι υπάρχει εκεί ο γνωστός που τα κανονίζει όλα με την Acun Media να κερδίσει το κορίτσι του. Γλίτωσε που δεν νίκησε το Survivor γιατί κέρδισε την αγάπη του κόσμου. Είναι δική της απόφαση αν θα πάει στο All Star. Επειδή την ξέρω ότι είναι άκρως ανταγωνιστική και αγαπάει την άμυλα, ξέρω ότι της αρέσουν αυτά. Δεν θα την εμποδίσω πουθενά», είπε ο Χρήστος Δάντης.

Σχετικές ειδήσεις

Νίκος Βέρτης: «Θα προτιμούσα να δουλεύω σε σουβλατζίδικο τζάμπα, παρά να πάω στο Survivor»

Survivor: Ο Μαρτίκας κατακεραυνώνει τον Άρη Σοϊλέδη – «Έπαιρνε 1000 ευρώ τη μέρα»

All Star Survivor: Η λίστα με τα ονόματα των παικτών που θέλει ο Ατζούν – Η αποκάλυψη του Λιανού

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό