16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Superleague 1, ΠΑΟΚ – Βόλος 4-4: Απίστευτο ματς και ισοπαλία στην Τούμπα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ με τον Βόλο ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 4-4 στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, σε ένα ματς «ροντέο» που αφήνει απογοητευμένους τους «ασπρόμαυρους».

Τρομερά πράγματα έγιναν στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14′, αλλά απάντησε με 4 γκολ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και φάνηκε να δίνει διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Βόλος όμως δεν το έβαλε κάτω και με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε το παιχνίδια παίρνοντας έναν πολύτιμο όσο και αναπάντεχο βαθμό και αναγκάζοντας τους «ασπρόμαυρους» στην δεύτερη απώλειά τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε το LIVE του αγώνα ΕΔΩ

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, αλλά ο Βόλος στην πρώτη φάση που δημιούργησε στο 14ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Βέερτ, ενώ στο 22′ ο Πασχαλάκης έκανε σωτήρια επέμβαση «γλιτώνοντας» τους γηπεδούχους από το 0-2. Εκεί ήταν που γύρισε ο… διακόπτης για τον «Δικέφαλο του Βορρά» όμως, αφού σε διάστημα 18 λεπτών «ξέσπασε« βρίσκοντας δίχτυα 4 φορές!

Δείτε το γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο Βόλος ΕΔΩ

Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έφερα αρχικά το ματς στα ίσα στο 24′, με τον Άκπομ να παίνριε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Κλέιμαν σε δυνατό σουτ του Σβαμπ και να γράφει το 2-1 σε κενή εστία.

Δείτε το γκολ της ισοφάρισης για τον ΠΑΟΚ ΕΔΩ

Δείτε το γκολ για το 2-1 από τον Άκμπο ΕΔΩ

Τη σκυτάλη πήρε δύο λεπτά μετά (32′) ο Ζίβκοβιτς που με ένα πανέμορφο γκολ έκανε το 3-1, ενώ στο 42′ ολοκλήρωσε με εξαιρετικό πλασέ την συνεργασία Μπίσεσβαρ και Σβαμπ από αριστερά ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1, με τον Βόλο να μοιάζει σαστισμένος και το ματς να δείχνει «τελειωμένο» από το πρώτο ημίχρονο.

Δείτε τα δύο γκολ του Ζίβκοβιτς ΕΔΩ και ΕΔΩ

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να έχει διάθεση να πετύχει κι άλλο γκολ και να είναι ιδιαίτερα κινητικός στο γήπεδο. Ο Μπαρτόλο όμως εκμεταλλευόμενος ένα λάθος των αμυντικών του ΠΑΟΚ, στο 54′, με έξυπνο ψηλοκρεμμαστό σουτ μείωσε σε 4-2. Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Αουγκούστο για το 5-2 αφού ο Βραζιλιάνος σούταρε πολύ άστοχα σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. 

Δείτε το γκολ του Μπαρτόλο ΕΔΩ

Στο 62′ ο Βόλος ξαναμπήκε για τα… καλά στο ματς με τον Ροσέρο, που λίγο μετά την είσοδό του στον αγώνα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπαριέντος έκανε το 4-3. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Άκπομ σούταρε, αλλά ο Κλέιμαν κρατώντας την ομάδα του στο ματς.

Δείτε το γκολ του Ροσέρο ΕΔΩ

Στο 77′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ακπομ από τον Τσοκάνη, αλλά ο Βιεϊρίνια δεν εκτέλεσε σωστά και ο Κλέιμαν μπλόκαρε και στο 81′ από ωραία σέντρα του Φεράρι, ο Ρινέρ -που είχε μπει στο ματς ένα λεπτό νωρίτερα- με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Πασχαλάκη προκαλώντας… έμφραγμα στους γηπεδούχους και ισοφαρίζοντας σε 4-4.

Δείτε το χαμένο πέναλτι ΕΔΩ

Δείτε το γκολ της ισοφάρισης του Βόλου ΕΔΩ

Το «θρίλερ» συνεχίστηκε ως το τέλος της αναμέτρησης με τον Σφιντέρφσκι να βλέπει τον Κλέιμαν να του λέει «όχι» σε τετ-α-τετ από πλάγια θέση στο 90’+2′, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Βιεϊρίνια πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Νίνη εντός περιοχής και γλιτώνοντας τον ΠΑΟΚ από ακόμα μεγαλύτερο κάζο, με το 4-4 να παραμένει ως το τέλος. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ (71’ Ροντρίγκο), Σβαμπ (71’ Ελ Καντουρί), Εσίτι, Α. Ζίβκοβιτς (84’ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ (88’ Μουργκ), Αουγκούστο, Άκπομ (84’ Σφιντέρσκι).

Βόλος (Γκ. Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα (56’ Ροσέρο), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης (79’ Ρινέρ), Μπαριέντος (79’ Νίνης), Φερνάντες (90+2 Γκιουλέν(, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ, Ρεγκατέν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό