18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Superleague 1, Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Η «ελαφρά ταξιαρχία» έκανε «σεφτέ» με ήρωα τον Κότσαρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε την πρώτη νίκη του στη φετινή Superleague 1, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, χάρη σε γκολ του Ιωαννίδη, αλλά και δύο φοβερές αποκρούσεις του Κότσαρη στο τέλος.

Ο πρώτος σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ενώ ο δεύτερος κατέβασε… ρολά στο στα τελευταία λεπτά, αποκρούοντας και πέναλτι στις καθυστερήσεις. Η “ελαφρά ταξιαρχία” έκανε έτσι… σεφτέ στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι Γιαννιώτες υπέστησαν δεύτερη σερί ήττα.

Το παιχνίδι

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και τα πρώτα λεπτά είχαν καλό ρυθμό, αλλά στη συνέχεια “κυριάρχησαν” τα σκληρά μαρκαρίσματα και δεν υπήρξε ούτε μία σημαντική ευκαιρία για γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους όμως, ο Ιωαννίδης έγινε “χρυσή” αλλαγή για τον Απόλλωνα, αφού σε μία φάση διαρκείας μετά από κόρνερ στην περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα, κατάφερε να πλασάρει από κοντά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 48′.

Οι Γιαννιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ στο τέλος, αλλά ο Κότσαρης ύψωσε “τείχος” στην εστία του. Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έκανε φοβερή απόκρουση σε σουτ του Μιλιντσεάνου στο 85′, ενώ στις καθυστερήσεις είπε “όχι” και σε πέναλτι του Περέα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Απόλλων Σμύρνης πανηγύρισε έτσι το πρώτο “τρίποντο” στο πρωτάθλημα και έφθασε τους πέντε βαθμούς μετά από εφτά αγώνες, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στους 9 βαθμούς, οπισθοχωρώντας μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Οι συνθέσεις στο Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα

Απόλλων Σμύρνης (Τζανλούκα Φέστα): Κότσαρης – Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Άλβες (46΄Λισγάρας), Τουτουαρίμα, Φατιόν, Κάστρο, Τσιλούλης (89΄ Ντεντάκης), Παμλίδης (79΄Βιτλής), Φαν Λα Πάρα (46΄ Μαρτίνες), Ντάουντα (46΄ Ιωαννίδης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε (80΄ Παντελάκης), Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος (80΄ Μίνα), Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ (64΄ Μπρένερ), Γκαρντάφσκι (46΄ Τριάδης), Περέα, Μιλιντσεάνου(46΄ Μορέιρα)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό