16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Super League Interwetten: Μόνο με Έλληνες διαιτητές η 19η αγωνιστική

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΚΕΔ όρισε μόνο Έλληνες διαιτητές για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten. Σε VAR ο Τρεϊμάνις σε Νίκαια & Περιστέρι.

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές οι οποίοι θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten. Εκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η ΚΕΔ όρισε αποκλειστικά Έλληνες ρέφερι.

Η μοναδική παρουσία ξένου διαιτητή είναι του Λετονού, Τρεϊμάνις, ο οποίος θα έχει χρέη VARιστα στα παιχνίδια στη Νίκαια και το Περιστέρι.

Συγκεκριμένα στο Ιωνικός – Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος με VAR τον Τρεϊμάνις, και στο Περιστέρι εκεί που η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Ατρόμητο ο Γκορτσίλας, με VAR πάλι τον Λετονό.

Στο Φάληρο για το Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε ο Περράκης με VAR τον Γκάμαρη, ο Παπαπέτρου στο Βόλος – ΠΑΟΚ με VAR τον Κουμπαράκη, ο Σιδηρόπουλος στο ΟΦΗ – Παναιτωλικός με VAR τον Καραντώνη και ο Τσαγκαράκης στο Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης, με VAR τον Τζήλο.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22/117:15 ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Σιδηρόπουλος (Θανασιάς, Θ.Μωυσιάδης, 4ος Τσαγκαράκης, VAR: Καραντώνης, Μπουξμπάουμ)19:30 Ιωνικός-Παναθηναϊκός: Διαμαντόπουλος (Φωτόπουλος, Γεωργακόπουλος, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Τρεϊμάνις, Παπαδάκης)

Κυριακή 23/115:00 Άρης-Λαμία: Μανούχος (Καραγκιζόπουλος (Βεργέτης, 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Ευαγγέλου, Απτόσογλου)17:15 Ατρόμητος-ΑΕΚ: Γκορτσίλας (Β.Μωυσιάδης, Κολοσιώνης, 4ος Καραντώνης, VAR: Τρεϊμάανις, Νικολακάκης)17:15 Βόλος-ΠΑΟΚ: Παπαπέτρου (Σαμοΐλης, Νιδριώτης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Κουμπαράκης, Τριανταφύλλου)19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Περράκης (Πάτρας, Παπαδόπουλος, 4ος Μαλούτας, VAR: Γκάμαρης, Κουρομπύλια)

Δευτέρα 24/119:30 Αστέρας-Απόλλων: Τσαγκαράκης (Μαυρουδής, Βασιλόπουλος, 4ος Αγγελάκης, VAR: Τζήλος, Ψαρρής)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό