15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Super League 2: Ήττες για Παναθηναϊκό Β΄ και ΑΕΚ Β΄

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι έδρες αποδείχθηκαν πιο ισχυρές από τα «βαριά» ονόματα των φιλοξενούμενων ομάδων κι έτσι ο Αστέρας Βλαχιώτη και τα Χανιά πανηγύρισαν σημαντικές νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό Β΄ και ΑΕΚ Β΄, αντίστοιχα, για την 24η αγωνιστική στη Super League 2 (Β΄ όμιλος).

Στη Σπάρτη, η λακωνική ομάδα επιβλήθηκε των «πράσινων» 3-1 με ανατροπή και σε συνδυασμό με τους βαθμούς που κέρδισε από τη μη τελεσθείσα αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο έφτασε στους 21 και, πλέον, ελπίζει βάσιμα σε παραμονή.

Το «τριφύλλι», που συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη (0-2-2), προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Αλμπάνη αλλά ο Αστέρας ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με πέναλτι του Σοκολάροφ στο 42΄, κι ενώ ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 10 παίκτες από το 40΄ λόγω της αποβολής του Νταμπίζα.

Στο 64΄ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Μπούζα και αφού στο 83΄ το σουτ του Καρβούνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βλαχιώτη, ο Σιντορένκο στο 90΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ανάλογη ανατροπή βίωσε και η ΑΕΚ Β΄ στα Χανιά, όπου ηττήθηκε με 1-2. Η Ένωση προηγήθηκε στο 49ο λεπτό με πέναλτι του Γιιούση και κρατούσε το 0-1 ως το 80΄, όταν και ισοφάρισε ο Κολλά, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τριανταφυλλάκος έστειλε την ομάδα της Κρήτης στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με παιχνίδι περισσότερο.

Με γκολ του Βερνάρδου στο 89ο λεπτό της συνάντησης, ο Ολυμπιακός Βόλου λύγισε με 1-0 την αντίσταση της Ξάνθης στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και πρόσθεσε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια για την παραμονή του, στο πλαίσιο του Α΄ ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» της Θεσσαλίας επέστρεψαν στις νίκες μετά την πρόσφατη ήττα (0-1) από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ οι Θράκες ενέγραψαν στην πορεία τους ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα, που τους άφησε αρκετά πίσω από την πρώτη τριάδα.

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, αντίθετα, Ολυμπιακός Β΄ και Ηρακλής έμειναν στο 0-0, χωρίς η «λευκή ισοπαλία» να αντιπροσωπεύει και την ποιότητα της συνάντησης, που ήταν πολύ καλή και με σημαντικές φάσεις.

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό από το naftemporiki.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό