20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Super Κική: Αντιμετωπίζει τις πρώτες δυσκολίες μιας εγκυμοσύνης και κάνει story από την… τουαλέτα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Super Κική χάρισε απλόχερα τη χαρά στους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους ανακοινώνοντας ότι είναι έγκυος και ότι θα μεγαλώσει μόνη της το παιδί που κυοφορεί όμως με στόρι της αποκάλυψε ότι περνάει… δύσκολες στιγμές ως εγκυμονούσα. 

Η γνωστή influencer διανύει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και κάθε μέρα είναι για την ίδια μία νέα έκπληξη καθώς είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε αυτή την τόσο όμορφη συνθήκη. Υπάρχουν όμως πράγματα που την εκπλήσσουν και την εντυπωσιάζουν. Όπως ότι η μία εγκυμονούσα έχει συχνή διούρηση και χρειάζεται να βρίσκεται συχνά στην τουαλέτα.

Μάλιστα, η Super Κική ανέβασε βίντεο μέσα από την τουαλέτα λέγοντας χαρακτηριστικά με απορία:

«Συγγνώμη που κάνω story από την τουαλέτα. Δεν έχω ξανακάνει, αλλά έχω βαρεθεί να κατουράω. Δεν κάνω άλλη δουλειά. Όλη μέρα είμαι στην τουαλέτα. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Έτσι είναι η εγκυμοσύνη; Εν τω μεταξύ το βυζί μου να ξέρετε δεν είναι δικό μου, είναι τρία κεφάλια ανθρωπινά στο κάθε μέρος και δε ξέρω τι να κάνω».

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες η ίδια αποκάλυψε τις ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική της ζωή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας:

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται .. Θα γίνω μαμά και μάλιστα μόνη μαμά… πρώτον γιατί μπορώ… και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ό,τι είχαμε… παρόλα αυτά ό,τι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου».

Δείτε παραπάνω το βίντεο μέσα από την… τουαλέτα:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό