14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Super Κατερίνα: Η Καινούργιου αποχαιρέτησε την Λένη – Τα τρυφερά τους λόγια και η συγκίνηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κατερίνα Λένη είχε ανακοινώσει εδώ και λίγο καιρό πως αποχωρεί οριστικά από την εκπομπή, Super Κατερίνα, καθώς θέλει να κάνει κάτι δικό της. Έτσι σήμερα (8/7) στην τελευταία εκπομπή για την φετινή σεζόν θέλησε να πει το δικό της ευχαριστώ, τόσο στην Κατερίνα Καινούργιου, όσο και στους υπόλοιπους συνεργάτες.

Μετά την τελευταία συνταγή της σεζόν, οι δυο τους θέλησαν να πουν μερικά λόγια η μία στην άλλη.

«Θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, είσαι φανταστική. Είσαι πολύ ταλαντούχο πλάσμα. Ξέρω ότι θέλεις να κάνεις άλλα πράγματα. Εύχομαι καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα. Θα σε στηρίξω σε ό,τι κι αν χρειαστείς. Ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά που συνεργαστήκαμε», δήλωσε αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Λένη από την πλευρά της, ανέφερε:«Θέλω να πω ότι ήταν δύσκολη η φετινή χρονιά. Παρ’ όλα αυτά έχω μάθει να εστιάζω στα θετικά. Σου οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στον Θέμη αν και πολλές φορές ήρθαμε σε σύγκρουση. Εγώ ξέρεις ότι θέλω να λέω αλήθειες. Παρ’ όλα αυτά θα είμαι ευγνώμων και όχι αχάριστη Ευχαριστώ τους πάντες για τη συνεργασία. Όλα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό