19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Subaru Legacy facelift – Autoblog.gr

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ανανεωμένη έκδοση του Legacy παρουσίασε σήμερα η Subaru, με το σεντάν να αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, επανασχεδιασμένους LED προβολείς, νέες ζάντες και νέα διακοσμητικά. Η έκδοση Sport ξεχωρίζει από τις κόκκινες λεπτομέρειες, τις ζάντες 18″, την σπορ ανάρτηση και από τα LED φώτα ομίχλης.

Κάτω από το καπό του συναντάμε τόσο 2,5-λίτρων boxer ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 182 ίππων με 240 ροπής, όσο και τον 2,4-λίτρων turbo κινητήρα απόδοσης 260 ίππων με 375 Nm ροπής. Η κίνηση στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω του CVT Lineartronic κιβωτίου ταχυτήτων.
Το ανανεωμένο Legacy διαθέτει νέες τεχνολογίες ασφάλειας και εντός του οχήματος, όπου συναντάμε μια οθόνη αφής 11,6 ιντσών, κάθετα τοποθετημένη που εκτείνεται σε όλο το ύψος της κεντρικής κονσόλας. Από άποψη συνδεσιμότητας, το νέο Legacy διαθέτει σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που είναι συμβατό με ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto, ενώ υποστηρίζει over-the-air αναβαθμίσεις.

Επιπλέον, το Legacy διαθέτει στάνταρ την πιο πρόσφατη έκδοση του EyeSight, με το βελτιωμένο σύστημα υποβοήθησης της οδήγησης να λειτουργεί πιο ομαλά και κάτω από μεγαλύτερο εύρος συνθηκών. Αυτές οι βελτιώσεις οφείλονται σε ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο, στο ενημερωμένο λογισμικό ελέγχου και στην προσθήκη ηλεκτρικού ενισχυτή φρένων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό