24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Squid Game Unleashed, νέο trailer για το αποκλειστικό game των Netflix Games

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Netflix συνεχίζει να αρμέγει την επιτυχημένη σειρά Squid Game, μετατρέποντας μια σειρά για τη ζωή σε μια αναίσθητη καπιταλιστική ουτοπία σε ένα αστείο παιχνίδι για την ολοκλήρωση διαδρομών με εμπόδια. Το Squid Game Unleashed απέκτησε ένα νέο trailer κατά τη διάρκεια του Opening Night Live της Gamescom που κάνει τα τρομακτικά και θανατηφόρα παιδικά παιχνίδια της σειράς να φαίνονται αρκετά διασκεδαστικά. Το trailer δείχνει τον multiplayer τίτλο σε δράση, καθώς οι παίκτες αναλαμβάνουν διαφορετικές εκδοχές των προκλήσεων του Squid Games, όπως το παιχνίδι κόκκινο φως, πράσινο φως.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Squid Game Unleashed, ο τίτλος είναι ένα παιχνίδι battle royale για πολλούς παίκτες και φαίνεται ότι θα μπορείτε να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας για να αντιμετωπίσετε διάφορες αναγνωρίσιμες προκλήσεις από το αρχικό Squid Game και το Squid Game: The Challenge, το τηλεπαιχνίδι του Netflix που είχε ως πρότυπο τη σειρά. Υπάρχουν επίσης «περισσότερα νέα παιχνίδια εμπνευσμένα από κλασικές παιδικές δραστηριότητες».

Το όλο θέμα έχει ένα καρτουνίστικο καλλιτεχνικό στυλ που το απομακρύνει κάπως από την εξαιρετικά σοβαρή και τραγική σειρά, και το trailer δίνει την αίσθηση ότι το παιχνίδι προσεγγίζει περισσότερο το ύφος του Fall Guys. Υπάρχει όμως και μια αίσθηση μαύρης κωμωδίας στο όλο θέμα, αφού οι χαρακτήρες εξακολουθούν να δολοφονούνται για τις αποτυχίες τους, κάτι που ακούγεται ότι μπορεί να κάνει το Squid Game Unleashed μια ενδιαφέρουσα εκδοχή της όλης ιδέας.

Το Squid Game Unleashed έρχεται σε συσκευές Android και iOS «σύντομα» και θα είναι προσβάσιμο μέσω της εφαρμογής Netflix.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό