28.2 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Spoiler – Το Ναυάγιο: Αυτός ο ήρωας πεθαίνει – Το παιχνίδι της μοίρας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Ναυάγιο θα συγκινήσει με τα νέα του επεισόδια την ερχόμενη εβδομάδα

2
SHARES

Με έναν θάνατο έρχεται το Ναυάγιο, στο MEGA, την επόμενη εβδομάδα. Οι εξελίξεις θα είναι πολλές και καθηλωτικές.

Η Στέλλα προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του Ιπποκράτη για να είναι κοντά στην Ειρήνη, αλλά κανένας από τους δύο δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα τον άλλο. Ο Πέτρος και η Ευγενία βάζουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να κάνουν τον Ιπποκράτη να ομολογήσει τον φόνο της Κλαίρης. Η Αλίκη προτείνει συνεργασία στον Δημοσθένη, ενώ ο Παντελίδης κάνει ό,τι μπορεί για να τον πείσει να παραιτηθεί.

Ο Όθωνας μαθαίνει ότι ο Μάκης και η Λίνα χώρισαν και κάνει αμέσως την κίνησή του. Η Θεοδώρα, μην αντέχοντας άλλο την πίεση των γονιών της, τα λέει όλα στον Μάκη και του ζητάει να κατέβει στην Κρήτη να βοηθήσει. Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος όταν ακούει πως η Θεοδώρα θα παραιτηθεί και ξεσπάει στον Βλάση. Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει. Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης όταν μάθει ότι η Θεοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη;

Ο Βλάσης αρνείται να πιστέψει ότι η Θεοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη, αλλά, όταν αντιμετωπίζει τη Μαρία και τη ρωτάει για αυτό, μαθαίνει όλη τη συγκλονιστική αλήθεια. Ο Ιπποκράτης προσπαθεί να διώξει από το σπίτι του τον άνδρα που παρουσιάζεται ως εραστής της Κλαίρης και τον κατηγορεί για τον θάνατό της με στοιχεία. Ο Μάκης προσπαθεί να ξεχάσει τη Λίνα και αναχωρεί για την Κρήτη, χωρίς να ξέρει το τραγικό παιχνίδι που του επιφυλάσσει η μοίρα εκεί. Η Στέλλα κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του Δημοσθένη και τον ταρακουνά για τα καλά. Η Μαρία προσπαθεί να παρηγορήσει τον Βλάση, ο οποίος, μετά τις απανωτές αλήθειες που βγήκαν στο φως, σβήνει στο πλάι της. Μια νέα μέρα ξημερώνει στην Κρήτη, αλλά ο Βλάσης δεν θα τη ζήσει ποτέ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό