18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Spoiler Σασμός: Παθιασμένος έρωτας πριν την τραγωδία!

Ειδήσεις Ελλάδα

Και ξαφνικά στο χωριό εμφανίζεται μια τσιγγάνα η οποία θα ανταποδώσει για την βοήθεια που της προσφέρει η Βασιλική, με το να της πει την μοίρα. Και εκείνη δέχεται. Κακώς!

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει βλέποντας το χτεσινό επεισόδιο του «Σασμός» αλλά οι εξελίξεις που έρχονται μετά την ερωτική συνεύρεση της Αρυρώς και του Αστέρη είναι ανατρεπτικές. Και για να σε προλάβω… Μάθε πως η αγάπη τους αντί να τους χωρίσει, θα τους ενώσει ξανά.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας των δύο παιδιών που προέρχονται από τις ορκισμένες σε βεντέτα οικογένειες των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων, δεν μπορεί τόσο εύκολα να τελειώσει.

Ο Σασμός δεν είναι μόνο βεντέτα! Ο Ξαρχάκος διασκευάζει μια χαμένη αγάπη με τη φωνή του Ξυλούρη…

Η Αργυρώ και ο Αστέρης περνούν στιγμές έρωτα στην παραλία και ξέρουν πια ότι δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον. (Και εμείς ως τηλεθεατές βασικά αυτό θέλουμε).

Παρόλα αυτά η Αργυρώ του ζητά να την αφήσει να φύγει. Δεν μπορεί να του συγχωρήσει ότι ο πατέρας του όταν ήταν ακόμη μικρό κοριτσάκι, σκότωσε μπροστά στα μάτια της τον δικό της αγαπημένο πατέρα.

Σασμός: Τι κρύβεται πίσω από τη λέξη που θα μας απασχολήσει πολύ τη φετινή τηλεοπτική σεζόν

Ο έρωτας έχει τις δυσκολίες του

Ο Αστέρης σκέφτεται να χωρίσει την Στέλλα και ο αδελφός του Μαθιός του δίνει συμβουλές που στηρίζουν αυτή την απόφαση και του ζητά να πολεμήσει για την αγάπη του γιατί όπως του λέει χαρακτηριστικά «’Όποιος αγάπησε και το έπνιξε το μετάνιωσε για μια ζωή».

 Έχει και αυτός τον δικό του κρυφό πόνο με την Βασιλική…

Σασμός: Τρελαίνει το twitter ο Μαθιός! Κόντρα γοητείας για Δημήτρη Λάλο και Τάσο Νούσια

Να σου πω τη μοίρα σου;

Η μαμά Καλλιόπη, όμως, δεν θα αφήσει τον αρραβώνα του με την Στέλλα να χαλάσει τόσο εύκολα και ζητά απαντήσεις από τον γιο της (ε, η Μαρία Τζομπανάκη δίνει ρέστα!).

Και ξαφνικά στο χωριό εμφανίζεται μια τσιγγάνα η οποία θα ανταποδώσει για την βοήθεια που της προσφέρει η Βασιλική, με το να της πει την μοίρα. Και εκείνη δέχεται. Κακώς! Γιατί αυτό που βλέπει η τσιγγάνα είναι…αίμα. Η Βασιλική τρομοκρατείται. Και δίκιο έχει γιατί ναι, σε λίγο η τραγωδία θα χτυπήσει το δικό της σπίτι.

Ξεκινά ο κύκλος των…κηδειών. Δυστυχώς!

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό