16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η Λήδα Ματσάγγου επιστρέφει στην tv και σώζει τον Δούκα από τη φυλακή

Ειδήσεις Ελλάδα

Γίνεται η ψεύτικη ερωμένη και άλλοθί του 

Εμφανισιακά είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα! Η Λήδα Ματσάγγου παραμένει το κορίτσι που γνωρίσαμε στις Αέρινες σιωπές, στην Προδοσία και στο Δυο μέρες μόνο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά και σε πολλές άλλες τηλεοπτικές δουλειές. Επέστρεψε πριν από δυο χρόνια στην τηλεόραση μετά από αποχή 11 χρόνων και τώρα έρχεται με την κατάθεσή της να σώσει στις Άγριες Μέλισσες τον Δούκα Σεβαστό από την καταδίκη του.

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη επιστρέφει για να βάλει τον πατέρα της στην φυλακή!

Ο κρυφός γάμος και η αφοσίωση στο γιό της

Την δεκαετία του ’90 άνηκε σε μια νέα γενιά των ηθοποιών που τελικά ήρθε για να μείνει στην ελληνική showbiz κάνοντας την μια επιτυχία μετά την άλλη στην τηλεόραση. Υπήρξε πάντα low profile αλλά σε καμία περίπτωση δεν περνούσε απαρατήρητη. Ο φλογερός της έρωτας με τον επιχειρηματία Κώστα Καρδουλάκη θα καταλήξει σε γάμο και μάλιστα χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς! «Δεν υπήρχαν καλεσμένοι στο γάμο, για αυτό και δεν είχε διαρρεύσει φωτογραφία. Δεν ήταν ούτε οι γονείς, ούτε συγγενείς μας. Με τον άντρα μου κάναμε, λοιπόν, έναν πολιτικό γάμο, στο δημαρχείο, στον οποίο παρευρέθηκαν μόνο οι μάρτυρες – κι αυτό ήταν όλο.» θα πει σε συνέντευξη της. Αφοσιώθηκε στον γιό της που γεννήθηκε λίγους μήνες μετά και άφησε τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα. Όπως λέει συχνά ήταν σα να γύρισε ο κόσμος ανάποδα για εκείνη!

Με τον σύζυγό της σε βραδινή τους έξοδο (φωτo NDP photo agency)

Γίνεται κρυφή ερωμένη του Δούκα

Ο νέος της ρόλος έχει άμεση σχέση με την δίκη του Δούκα για τον φόνο του Θέμελη. Ενώ όλες οι μαρτυρίες είναι εις βάρος του Δούκα, τόσο των παιδιών του όσο και της πρώην συντρόφου του Αχιλλέα Μεγαρίτη και έχει πια χάσει όλες τις ελπίδες του, ο Ακύλας βάζει ένα νέο σχέδιο σε εφαρμογή για να τον βοηθήσει, για να τον έχει πια στο χέρι!

 

Εμφανίζεται λοιπόν στο δικαστήριο μια κυρία η οποία δηλώνει πως είχε κρυφή σχέση με τον Δούκα και πως ήταν εκείνη τη βραδιά του φόνου μαζί του και αυτή δεν είναι άλλη από την Λήδα Ματσάγγου! Φυσικά η μαρτυρία αυτή είναι καθοριστική για να ξεπλέξει ο Σεβαστός μια και καλή! Από εδώ και πέρα όμως θα έχει αναγκαστικά, αιώνια ευγνωμοσύνη στον Ακύλα την οποία όμως θα πρέπει να ανταποδώσει!

(πηγή φωτογραφιών photo gallery: Instagram @lidamatsagou, Ndp photo agency)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό