31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Sony Xperia 1 VI: Leak δίνει λεπτομέρειες για τις κάμερες, το chipset και την μπαταρία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Sony αναμένεται να αποκαλύψει το Xperia 1 VI στην εκδήλωσή της στις 17 Μαΐου και τώρα μια νέα φήμη μας δίνει λεπτομέρειες για το flagship smartphone.

Tο Xperia 1 VI, λοιπόν, θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 3 SoC της Qualcomm. Θα συνοδεύεται από ultrawide κάμερα 16 mm, κύρια κάμερα 24 mm (48 mm με οπτικό ζουμ 2x) και κάμερα τηλεφακό zoom 85-170 mm.

Η κάμερα ζουμ προχωρά περισσότερο από αυτή του Xperia 1 V που έφτασε τα 125 mm, αλλά οι άλλες προδιαγραφές φαίνονται πανομοιότυπες. Η κύρια κάμερα του Xperia 1 VI θα υποστηρίζει macro φωτογραφία και η Sony υποστηρίζει ότι η ποιότητα της εικόνας θα πρέπει να συναγωνίζεται αυτή των φωτογραφικών μηχανών “πλήρους μεγέθους”.

Η μεγάλη επανάσταση θα φτάσει στο λογισμικό και μετά από χρόνια χρήσης πολλαπλών εφαρμογών κάμερας, αυτή τη φορά θα υπάρχει μόνο μία νέα εφαρμογή κάμερας, εμπνευσμένη προφανώς από τις κάμερες της σειράς Alpha της Sony. Το Xperia 1 VI θα έχει επίσης “τεχνολογία εκτίμησης ανθρώπινης πόζας” δανεισμένη από τη σειρά Alpha, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε με ακρίβεια σε θέματα ακόμα και είναι σκοτεινά τα πρόσωπα. Θα υπάρξει επίσης μια νέα εφαρμογή Video Creator που θα απλοποιήσει την παραγωγή βίντεο.

Το Xperia 1 VI θα διατηρήσει την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και τα ηχεία του θα προσφέρουν προφανώς βελτιωμένα μπάσα και ευκρίνεια. Το τηλέφωνο έχει παγωμένο τζάμι στο πίσω μέρος και θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και “πλατινένιο ασημί”.

Ο συχνά φημολογούμενος ευρύτερος λόγος διαστάσεων της οθόνης φέρεται να είναι 19,5:9 και το πάνελ OLED φημολογείται ότι είναι 1,5 φορές πιο φωτεινό από αυτό στο Xperia 1 V. Το πάνελ θα έχει επίσης μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης, φυσικά, που κυμαίνεται από 1 Hz έως 120 Hz. Ο ρυθμός δειγματοληψίας αφής είναι 240 Hz.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας λέγεται ότι είναι 5.000 mAh και κάποια αναβαθμισμένη ενσωματωμένη τεχνολογία υγείας μπαταρίας φαινομενικά επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της κυψέλης σε τέσσερα χρόνια. Το τηλέφωνο θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Σε “επιλεγμένες περιοχές”, αν αγοράσετε το Xperia 1 VI, θα λάβετε δωρεάν streaming ταινιών Sony Pictures για ένα χρόνο, καθώς και έως και πέντε τίτλους ταινιών με remaster με βίντεο IMAX και ήχο DTS, οι οποίοι θα βελτιστοποιηθούν για το τηλέφωνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό