21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Sold-out το ΜΥ2022 του Nissan GT-R Nismo

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον περασμένο Απρίλιο, η Nissan παρουσίασε το model year 2022 του GT-R Nismo, το οποίο είναι διαθέσιμο στην “απλή” και “Special Edition” έκδοση, με την παραγωγή του ΜΥ2022 GT-R Nismo να περιορίζεται σε 300 μονάδες. Σήμερα, η ιαπωνική εταιρία έκανε γνωστό ότι σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες για το μοντέλο, μόλις τρεις μήνες μετά την διαθεσιμότητα του, καθώς ξεπούλησε όλα τα αυτοκίνητα.

Επιπλέον, η Nissan ανέφερε ότι 99% των πελατών της επέλεξαν την Special Edition έκδοση, η οποία είναι διαθέσιμη σε ένα νέο χρώμα, το γκρι Stealth Gray, αποκλειστικό για την έκδοση, ενώ ξεχωρίζει από το άβαφο carbon καπό, με την απουσία χρώματος να μειώνει κατά 100 γραμμάρια το βάρος του.

Επιπλέον, το αυτοκίνητο πατάει σε νέες, αλουμινένιες και σφυρήλατες 20άρες ζάντες της Rays που διαθέτουν έναν κόκκινο σιρίτι για να ταιριάζει με τις αντίστοιχες λεπτομέρειες του αμαξώματος. Το GT-R Nismo Special Edition φέρει το νέο λογότυπο της Nissan, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Ariya και το συναντάμε στο πίσω κάλυμμα του χώρου αποσκευών, καθώς και στα καπάκια στο κέντρο των ζαντών.
Μέσα από τις ζάντες υπάρχουν νέα φρένα της Brembo, με τις δαγκάνες και τους κεραμικούς δίσκους να είναι τα μεγαλύτερα που έχουν τοποθετηθεί σε ιαπωνικό αυτοκίνητο επιδόσεων, καθώς οι δίσκοι εμπρός έχουν διάμετρο 410 χλστ. και οι πίσω 390 χλστ.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι, και η νέα ειδική έκδοση του GT-R Nismo φορά τον twin-turbo V6 3,8-λίτρων κινητήρα (VR38DETT), που αποδίδει 600 άλογα με 652 Nm ροπής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό