18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Snapdragon 870 και βελτιωμένη ψύξη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανακοινώθηκε επίσημα το Realme GT Neo2, το οποίο διακρίνεται για τη μέθοδο ψύξης του για βελτιωμένη απόδοση. Οι φήμες για τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 870 επιβεβαιώνονται στο τελευταίο μοντέλο της Realme.

Βλέποντας αναλυτικότερα τα specs του Realme GT Neo2, υπάρχει οθόνη AMOLED με διαγώνιο 6.6 ιντσών, σε ανάλυση Full HD+, με συχνότητα 120 Hz και φωτεινότητα 1300 nits. Ο επεξεργαστής του είναι ο Snapdragon 870, ο οποίος μπορεί να φτάσει έως και τα 3.2 GHz. H μνήμη RAM είναι στα 6, 8 ή 12 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι είτε στα 128, είτε στα 256 GB.

Ένα από τα εντυπωσιακά στοιχεία στο εσωτερικό του Realme GT Neo2 είναι ο τρόπος ψύξης, ο οποίος συνδυάζει ένα ειδικό gel απαγωγής θερμότητας, μαζί με φύλλο γραφενίου και ειδικό διαμέρισμα ψύξης. Το αποτέλεσμα είναι μία πτώση της θερμοκρασίας της τάξης των 18 βαθμών Κελσίου, ενώ σε σχέση με το Realme GT Neo, η απόδοση είναι αυξημένη κατά τουλάχιστον 20%.

Η μπαταρία είναι στα 5000 mAh, ενώ το τριπλό setup της κάμερας στο πίσω μέρος περιλαμβάνει την κύρια κάμερα στα 64 Megapixel, έναν ultra wide φακό στα 8 Megapixel και έναν ακόμα macro στα 2 Megapixel. Οι τιμές του θα ξεκινούν από τα 320 ευρώ και θα φτάνουν μέχρι και τα 400 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό