35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Snake Eater, δείτε το νέο gameplay trailer για το remake!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater μόλις μας έδωσε ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer και η αποστολή του Naked Snake δεν φαινόταν ποτέ πιο συναρπαστική.

Νωρίτερα σήμερα στο Xbox Games Showcase, η Konami παρουσίασε ένα νέο γεμάτο δράση trailer για το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, παρουσιάζοντας την πλοκή του stealth παιχνιδιού. Το trailer ξεκίνησε δείχνοντας τον Naked Snake να ξεκινά την αποστολή του στη ζούγκλα, περιλαμβάνοντας και την επιμονή του να προμηθευτεί όλο τον εξοπλισμό του επιτόπου.

Η αρχική αποστολή του Naked Snake δεν έχει φανεί ποτέ καλύτερη, μπορούμε να πούμε. Το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater φαίνεται εξαιρετικά ομαλό στο νέο του gameplay, με τον Snake να εξουδετερώνει πολλούς εχθρούς με ευκολία, συμπεριλαμβανομένου του να συλλαμβάνει εχθρούς για πληροφορίες.

Το νέο trailer δεν αποκάλυψε πολλά για την πλοκή του remake, η οποία ακούγεται ότι θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Η Konami πιθανότατα προσπαθεί να προφυλάξει τους νέους gamers από spoilers στο δικό της παιχνίδι, αλλά το να μην περιγράφει καν το γεγονός ότι το The Boss είναι ο εχθρός που κυνηγάει ο Naked Snake είναι αρκετά περίεργο.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater και μάλλον δύσκολα θα τηρηθεί η υπόσχεση για το τρέχον έτος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό