20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Smart Catalog: Το μέλλον των μενού στην εστίαση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εταιρεία SmartUp ήρθε για να δώσει τη λύση στην εστίαση προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για ελληνική εταιρεία και είναι η πρώτη στην Ελλάδα που σε συνεννόηση με τον ΕΦΕΤ κυκλοφόρησε εφαρμογή από το 2013 για ηλεκτρονικό μενού στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα αλλεργιογόνα.

Το Smart Catalog, ήρθε για να δώσει ένα τέλος στα παλιά συμβατικά χάρτινα Menu Εστιατορίων αντικαθιστώντας τα με μια εντυπωσιακή, έξυπνη και εύχρηστη εφαρμογή που λειτουργεί με ένα απλό tablet.

Δείτε εδώ ολόκληρη την παρουσίαση του Smart Catalog.

Πόσο μάλλον τώρα που εξαιτίας του κορωνοϊού θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής και ασφαλείας, ο ηλεκτρονικός κατάλογος θα είναι πιο χρήσιμος από ποτέ.

Τα tablet θα μπορούν να απολυμαίνονται ευκολότερα και αποτελεσματικότερα σε αντίθεση με τους χάρτινους καταλόγους, εξασφαλίζοντας έτσι την υγεία πελατών και εργαζομένων.

Πώς λειτουργεί το Smart Catalog

Το Smart Catalog, παρουσιάζει όλο τον κατάλογο με τα πιάτα, γλυκά, αναψυκτικά και ότι άλλο προσφέρει ένα εστιατόριο, σε μια εφαρμογή Android, σε όσες γλώσσες επιθυμεί ο επιχειρηματίας.

Ο σερβιτόρος θα δίνει ένα tablet στον πελάτη με εγκατεστημένη την εφαρμογή Smart Catalog, ο πελάτης θα διαλέγει την επιθυμητή γλώσσα και στη συνέχεια θα περιηγείται στο μενού. Έχει τη δυνατότητα να δει όλα τα προϊόντα, που συνοδεύονται από φωτογραφικό υλικό και την αναλυτική περιγραφή του κάθε πιάτου (π.χ. συστατικά, διαδικασία προετοιμασίας ακόμα, τη διατροφική τους αξία και πιθανά αλλεργιογόνα). 

Ο πελάτης μπορεί να φιλτράρει τις επιλογές του με βάση τις διατροφικές του απαιτήσεις & ιδιαιτερότητες (π.χ. μπορεί να κάνει αναζήτηση σε προϊόντα που δεν περιέχουν χοιρινό, γλουτένη ή ειναι vegeterian). Επιπλέον το εστιατόριο θα μπορεί να έχει προτάσεις συγκεκριμένων προϊόντων για τους πελάτες μέσω της εφαρμογής (π.χ. κάποιο κρασί/μπύρα) που να ταιριάζουν με ένα συγκεκριμένο πιάτο, προωθώντας έτσι και κάποιο άλλο προϊόν. Ο πελάτης θα ενημερώνει τον σερβιτόρο/α για τις επιλογές του και η παραγγελία του μεταφέρεται στη κουζίνα. Τόσο απλά!

Το άνοιγμα του κλάδου της εστίασης αναμένεται τη Δευτέρα 25/5. Ο ΕΦΕΤ παρουσίασε έναν εκτενή οδηγό για τα μέτρα προστασίας για τρόφιμα, πελάτες, προσωπικό και delivery. Όπως επισημαίνει και ο ΕΦΕΤ για το service και σχετικά με τους καταλόγους οι επιχειρήσεις θα πρέπει να βρουν εναλλάκτικές λύσεις για προστασία από τη διασπορά του ιού.

Συγκεκριμένα προτείνει:

– Πίνακες με σταθερό μενού ή μενού σε app.

– Τιμοκαταλόγους μιας χρήσης ή από υλικό που μπορεί να απολυμαίνεται έπειτα από κάθε χρήση.

Το Smart Catalog πληροί όλες τις προϋποθέσεις.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό