20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Skyrim 10th Anniversary Edition, εορτασμός της 10ης επετείου με νέα έκδοση!

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων από την κυκλοφορία του The Elder Scrolls V: Skyrim, η Bethesda προχωρά στην ανακοίνωση ακόμα μίας έκδοσης του δημοφιλέστατου RPG που θα φέρει μάλιστα και ορισμένα νέα στοιχεία.

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης QuakeCon 2021 και από εκεί μαθαίνουμε ότι το The Elder Scrolls V: Skyrim 10th Anniversary Edition θα περιλαμβάνει οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει για το παιχνίδι μέσα σε αυτήν την 10ετία, αλλά και ένα νέο mini-game ψαρέματος, ενώ θα δούμε και υλικό από το Creation Club (δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς).

Το The Elder Scrolls V: Skyrim 10th Anniversary Edition θα είναι διαθέσιμο από τις 11 Νοεμβρίου 2021 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S. Όσοι παίζουν σε PS5 και Xbox Series X/S και έχουν ήδη αγορασμένη την Special Edition του παιχνιδιού, τότε θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια next-gen αναβαθμισμένη έκδοση αργότερα.

Με αυτήν την ανακοίνωση η Bethesda χρυσώνει ελαφρώς το χάπι για το The Elder Scrolls VI, το οποίο απ’ ό,το φαίνεται δύσκολα θα δούμε πριν το 2024…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό