20.6 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Skype βιντεοκλήση: Μένουμε σπίτι και βγαίνουμε στην οθόνη λαμπερές σαν σταρ [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Skype βιντεοκλήση: Χρήσιμες πληροφορίες για να είστε περιποιημένες την περίοδο που… τα κομμωτήρια είναι κλειστά.

Skype βιντεοκλήση: Οι νέες συγκυρίες στην καθημερινότητά μας έχουν ως αποτέλεσμα να οδηγούνται κάποια πράγματα σε δεύτερη μοίρα. Ένα από αυτά είναι και η εξωτερική εμφάνιση, όπου αρκετός κόσμος αδράζοντας την ευκαιρία το μένουμε σπίτι, θεωρεί πως δεν υπάρχει λόγος να επιμελείται την εικόνα του. Εξαίρεση ωστόσο αποτελούν πιθανές περιπτώσεις βιντεοκλήσης, με τις γυναίκες να πρέπει να βρουν εναλλακτικές λύσεις, καθώς δεν μπορούν να πάνε στο κομμωτήριο. Αυτός είναι και ο λόγος που το κομμωτήριο Talkin’ Heads, μέσω ενός βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να δώσει χρήσιμες συμβουλές για να είστε κοκέτες μέσα σε 2΄. 

Διαβάστε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

Χρησιμοποιούμε ένα οποιοδήποτε λαστιχάκι που υπάρχει στο σπίτι (αναλόγως με το μήκος και την ποσότητα των μαλλιών
Το τοποθετούμε πάνω στα μαλλιά σαν κορδέλα
Χωρίζουμε τα μαλλιά σε δύο μέρη και παίρνοντας λεπτά χωρίσματα στριφογυρίζουμε τα μαλλιά και τα πλέκουμε με το λαστιχάκι *(tip σε περίπτωση που έχετε πιο μακριά ή πολλά μαλλιά στριφογυρίζετε τα μαλλιά πιο σφιχτά). 
Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και στην άλλη μεριά και είμαστε σχεδόν έτοιμες. Αφού έχετε πλέξει όλα τα μαλλιά, εκείνα που έχουν μείνει τα στερεώνουμε με τσιμπιδάκια ή φουρκέτες

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό