25.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Skylines II, ανακοινώθηκε επίσημα το sequel του εξαιρετικού city-builder

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέρασαν κιόλας 8 χρόνια από την κυκλοφορία του εξαιρετικού παιχνιδιού management: Skylines, το οποίο έχει μοιράσει ήδη 2 φορές εντελώς δωρεάν το Epic Games Store για όσους παρακολουθούν τακτικά την εβδομαδιαία ενέργεια του καταστήματος, και τώρα ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το sequel.

Η Paradox Interactive ανακοίνωσε επίσημα το: Skylines II και το συνόδευσε με ένα cinematic trailer, ενώ σχετικά με το gameplay ισχυρίζεται πως θα εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στην κατασκευή και την ανάπτυξη των πόλεων που χτίζει ο gamer, με απόλυτη αληθοφάνεια στα συστήματα οικονομικών και μεταφορών, αλλά και με πληθώρα στοιχείων που μπορείς να επηρεάσεις με τις αποφάσεις σου.

Το: Skylines ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχυ για τα city-building games και κατάφερε να τραβήξει σε αυτήν την κατηγορία παιχνιδιών πολλούς νέους gamers. Ευελπιστούμε ότι και το sequel θα βαδίσει προς την ίδια κατεύθυνση με ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα λεπτομέρειας και φυσικά με πολύ καλύτερα γραφικά, μιας και θα είναι διαθέσιμο και για τις παιχνιδοκονσόλες νέας γενιάς.

Δεν έχει γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του. Πάντως, το περιμένουμε σε Windows PC, Xbox Series X/S και PS5, με τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass να αποκτούν πρόσβαση σε αυτό από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό