14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Skoda Vision 7S Concept – Λιτό και μοντέρνο εσωτερικό!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Skoda κάνει το επόμενο βήμα στην εποχή της ηλεκτροκίνησης με ένα πρωτότυπο που θα μας δείξει την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθεί η εταιρία σχεδιαστικά αλλά και τεχνολογικά. Η φιλοσοφία της δεν πρόκειται να αλλάξει καθώς η Skoda ήταν και θα είναι η εταιρία που εστιάζει στην προσιτή πρακτικότητα, ευχρηστία και ευρυχωρία και αυτή η φιλοσοφία αντικατοπτρίζεται και στο Vision 7S Concept αλλά με έναν διαφορετικό, πιο μοντέρνο μανδύα. Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα μία ακόμα εικόνα του επερχόμενου πρωτότυπου που όπως και η προηγούμενη, δείχνει την καμπίνα αλλά από διαφορετική οπτική.

Ενώ στην πρώτη λοιπόν είχαμε δει την ιδιαίτερη 7-θέσια διαμόρφωση του εσωτερικού με 3 σειρές δύο καθισμάτων και μία θέση για βρέφος ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη σειρά, η νέα εικόνα δείχνει αποκλειστικά το ταμπλό και πιο συγκεκριμένα, το πολυλειτουργικό οβάλ τιμόνι, τον μινιμαλιστικό πίνακα οργάνων και την μεγάλη, κάθετα τοποθετημένη οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Κάτω από αυτή την οθόνη βρίσκουμε και τρία περιστροφικά χειριστήρια λίγο πάνω από αυτό που υποθέτω πως είναι αεραγωγοί ενώ παρατηρούμε πως σε πολύ μεγάλο βαθμό, το ταμπλό του Vision 7S Concept αποτελείται από μεγάλες “καθαρές” επιφάνειες που αποσυμφορούν το μάτι και προφανώς, αποτελούν μία έκφραση της νέας σχεδιαστικής γλώσσας που η Skoda ονομάζει “Μοντέρνο Συμπαγές” ή Modern Solid στα αγγλικά.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του αμιγώς ηλεκτρικού, 7-θέσιου, νέου πρωτότυπου της Skoda είναι προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου και τότε θα μάθουμε τόσο την μορφή που έχει επιλέξει η εταιρία γι’ αυτό, όσο και την μελλοντική σχεδιαστική ταυτότητα της Skoda. Υπομονή λοιπόν, καθώς έχουμε να περιμένουμε πολλά από την εταιρία του VW Group τα επόμενα χρόνια και η υπόθεση αρχίζει να αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό