24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Silas Timberlake: O γιος της Jessica Biel έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση & είναι ίδιος η μαμά του

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα σπάνια στιγμιότυπα, η Jessica Biel με τον γιο της φαίνεται να αναλύουν τον αγώνα τένις από τις εξέδρες και να περπατούν στον χώρο χέρι χέρι.

Ο μεγαλύτερος γιος της Jessica Biel που φέτος έκλεισε τα 9 του χρόνια μοιάζει απίστευτα με τη μαμά του.

Την Πέμπτη, 29 Αυγούστου, η ηθοποιός και ο γιος της Silas, 9 ετών, απαθανατίστηκαν για πρώτη να απολαμβάνουν το US Open, το πρωτάθλημα τένις 2024. Στα σπάνια στιγμιότυπα, το δίδυμο μητέρας και γιου φαίνεται να αναλύει τον αγώνα τένις από τις εξέδρες και να περπατά στον χώρο χέρι χέρι.

Το νέο ξανθό bob cut της Jessica Biel θα σε πείσει να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο

Η Jessica Biel και μαμά δύο παιδιών φαινόταν κομψή με το κρεμ της παντελόνι Ralph Lauren, το λευκό μεταξωτό crop top, κρεμ παπούτσια. Ενώ ο 9χρονος γιο της κούνησε ντύθηκε με πράσινο και μπλε ριγέ Ralph Lauren, χακί παντελόνι και μπλε αθλητικά παπούτσια.

Η Biel προσπαθεί να περνά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της, τον Silas και τον 4χρονο Phineas, οι οποίοι είναι οι καρποί του έρωτά της με τον σύζυγό της Justin Timberlake.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της η μαμά των δύο αγοριών αποκάλυψε για τον Silas και τον Phineas:

«Νομίζω ότι το να παίζω με τους γιους μου είναι το πιο διασκεδαστικό, παίζοντας LEGO, κάνοντας κολύμπι, αθλήματα, διαβάζοντας μαζί. Μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί τους και μου αρέσει να κατεβαίνω και να λερώνομαι μαζί τους στο πάτωμα και απλά να διασκεδάζω. Δεν ανησυχώ μήπως λερωθώ ή κάτι τέτοιο. Μου αρέσει που είμαι μαμά αγοριών»

https://www.instagram.com/p/CtpJXkjuIku/H Biel μοιράστηκε ότι έχει ήδη αρχίσει να συζητά με τον Silas για την εφηβεία:

«Μιλάμε ήδη πολύ για αυτό. Όλοι, ως γονείς, νομίζω ότι το χτίζουμε στον εγκέφαλό μας για το πώς θα αντιδράσουν τα παιδιά μας και νιώθω ότι δεν τους δίνουμε αρκετή πίστωση για να μπορέσουν να το καταλάβουν και να το απορροφήσουν και μετά να προχωρήσουν».

«Μιλάμε πολύ για το σώμα του αλλάζει πολύ και το βιώνει αυτό. Βιώνει πόνους. Δυσκολεύεται να κοιμηθεί. Θα ξυπνήσει στη μέση της νύχτας. Τα πόδια του πονάνε. Η πλάτη του πονάει».

Προσθέτοντας ότι ο γιος της από μικρός έγινε σχεδόν προεφηβικός, η Biel είπε ότι εκείνη και ο Timberlake έχουν παρατηρήσει ότι ο Silas φαίνεται λίγο διαφορετικός.

«Απλώς μεγαλώνει. Είναι τόσο καταπληκτικό, οπότε μιλάμε πολύ γι’ αυτό. Μιλάμε για αποσμητικό. Μιλάμε για τις ορμόνες στο σώμα μας και γιατί μυρίζουμε με διαφορετικό τρόπο, και έτσι έχουμε μπει σε αυτόν τον κόσμο της εφηβείας και εμείς.»

Οι δύο γιοι της Jessica Biel και του Justin Timberlake



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό