19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Sherlock Holmes Chapter One, πρώτο gameplay trailer για το νέο action adventure

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Frogwares δημοσίευσε το πρώτο gameplay trailer για το Sherlock Holmes Chapter One, το νέο action adventure της εταιρείας που αναμένεται αργότερα μέσα στο 2021 σε Windows PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S και Xbox One.

Η ιστορία του Sherlock Holmes Chapter One λαμβάνει χώρα στο φανταστικό νησί Cordona όπου μεγάλωσαν ο νεαρός Sherlock και ο φίλος του Jon. Οι δυο τους επιστρέφουν μετά τον περίεργο θάνατο της μητέρας του Sherlock και καλούνται να λύσουν τη μυστηριώδη υπόθεση..

Στο trailer βλέπουμε το περιβάλλον της νήσου Cordona και το σύστημα μάχης του παιχνιδιού, με τον Sherlock να έχει στη διάθεση του όπλα και…κόλπα για να αποκτά πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους του. Οι gamers μπορούν να ακολουθούν τα στοιχεία για να μαντεύουν την τροπή των γεγονότων, να μεταμφιέζονται και να βγάζουν συμπεράσματα με βάση ένα τρόπον τινά σύστημα ηθικής αξιολόγησης.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό