13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Sex and the City: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα γυρίσματα για το «And Just Like That» ξεκίνησαν στη Νέα Υόρκη. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και η Κρίστιν Ντέιβις επέστρεψαν με εντυπωσιακά ρούχα, και οι σκηνές αρχίζουν να παίρνουν μορφή μιας σειράς 10 επεισοδίων που θα προβληθεί στο ΗΒΟ Max.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Pagesix, διέρρευσαν πληροφορίες από το σενάριο ότι το ζευγάρι Κάρι Μπράντσο και Mr. Big χωρίζει και θα ακολουθήσει ένα «στενάχωρο» διαζύγιο. Φαίνεται από τις σκηνές ότι η Κάρι Μπράντσο δεν θα είναι καλά. Η «σχέση» τους ξεκίνησε από την πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City» το 1998. Ωστόσο, το Pagesix αποκάλυψε ότι στη νέα σειρά της HBO Max, η δημοσιογράφος Κάρι «θρηνεί» για το διαζύγιό της με τις φίλες της, ενώ τσακώνεται για τα οικονομικά με τον πρώην σύζυγό της.

Η Βρετανή ηθοποιός Σαρίτα Τσάντχερι (Sarita Choudhury) και η Νικόλ Άρι Πάρκερ εντάχθηκαν στο καστ της σειράς. Ο Ντέιβιντ Εγκενμπεργκ (Da Eigenberg ο τρυφερός «Στιβ» της Μιράντα), ο Ιβαν Χάντλερ (ο «Χάρι» της Σάρλοτ) και ο Μάριο Καντόνε («Αντονι») υπέγραψαν και εκείνοι με την σειρά τους για να συνεχίσουν τις ιστορίες των ηρώων τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό