25.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Serie A: MVP της σεζόν ο Λαουτάρο Μαρτίνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Serie A ανακοίνωσε τους κορυφαίους της σεζόν που ολοκληρώνεται με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να είναι ο MVP. Ακόμα τρεις Νερατζούρι στους καλύτερους.

Τα βραβεία των κορυφαίων της σεζόν ανακοίνωσε την Παρασκευή (24/5) η Serie A, με την πρωταθλήτρια Ίντερ να… σαρώνει. Για την ακρίβεια οι Νερατζούρι είχαν τέσσερις διακριθέντες, εκ των οποίων ο MVP, Λαουτάρο Μαρτίνες.

YOUR 2023/24 #SERIEA MVP: 𝐋𝐀𝐔𝐓𝐀𝐑𝐎 𝐌𝐀𝐑𝐓𝐈𝐍𝐄𝐙 👏👏👏 pic.twitter.com/SWRYsc8LpF

— Lega Serie A (@SerieA_EN) May 24, 2024

Ο Αργεντινός αρχηγός των Μιλανέζων ηγήθηκε στην πορεία της ομάδας του και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, με 24 γκολ σε 33 αναμετρήσεις, ενώ έχει δώσει και τρεις ασίστ. Από τη στιγμή που ο Λαουτάρο πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή το αντίστοιχο του καλύτερου επιθετικού πήγε στον δεύτερο σκόρερ της Serie A, τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους, ο οποίος «μάτωσε» τα δίχτυα 16 φορές σε 32 εμφανίσεις.

🏆 THE BEST ATTACKER IN #SERIEA THIS SEASON IS: 𝐃𝐔𝐒𝐀𝐍 𝐕𝐋𝐀𝐇𝐎𝐕𝐈𝐂! 💥 pic.twitter.com/3exFmrl2ve

— Lega Serie A (@SerieA_EN) May 24, 2024

Από εκεί και πέρα ο Χάκαν Τσαλχάνογλου και ο Αλεσάντρο Μπαστόνι αναδείχθηκαν ως ο καλύτερος χαφ και αμυντικός του Καμπιονάτο, αντιστοίχως. Όπως είναι φυσικό καλύτερος προπονητής βγήκε ο Σιμόνε Ιντζάγκι, καθώς η Ίντερ ήταν αδιαμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα της σεζόν και με ένα παιχνίδι να απομένει είναι στο +19 από τη δεύτερη Μίλαν.

🏆 The Philadelphia 𝐂𝐎𝐀𝐂𝐇 𝐎𝐅 𝐓𝐇𝐄 𝐒𝐄𝐀𝐒𝐎𝐍 is…🥁🥁🥁SIMONE INZAGHI 🎉👏 pic.twitter.com/IH489hkK64

— Lega Serie A (@SerieA_EN) May 24, 2024

Τέλος, ο Μικέλ Ντι Γκρεγκόριο της Μόντσα αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της σεζόν και ο Τζόσουα Ζίρκζι της… αστεράτης Μπολόνια του Τιάγκο Μότα καλύτερος παίκτης κάτω των 23 ετών.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό