18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Serie A: Η Μίλαν με προβλήματα, αλλά η Γιουβέντους δε νικά με τίποτα! (Video+Photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Serie A: Χωρίς Ζλάταν και Ζιρού πήγε η Μίλαν στο Τορίνο, η Γιουβέντους προηγήθηκε αλλά έμεινε τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη με το τελικό 1-1 στο ντέρμπι να κάνει τους «ροσονέρι» να χαμογελούν»!

Απίθανα πράγματα στο Ιταλικό Πρωτάθλημα, με την Γιουβέντους να είναι στη ζώνη του υποβιβασμού μετά και την 4η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Οι «μπιανκονέρι» είχαν το δεύτερο ντέρμπι στη σεζόν (μετά απ’ αυτό με τη Νάπολι) υποδεχόμενοι την Μίλαν στο γήπεδό τους. Το τελικό 1-1 τους άφησε χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα.

Όλα αυτά, μάλιστα, τη στιγμή που η Μίλαν είχε σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Ειδικά στην επίθεσή της όπου δεν είχε τους Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και Ολιβιέ Ζιρού. Παρ’ όλα αυτά, οι «ροσονέρι» στο τέλος του ματς βρήκαν ένα γκολ που «σκότωσε» τη «γηραιά κυρία», μην επιτρέποντάς να πανηγυρίσει επιτέλους την πρώτη της νίκη!

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους. Μετά από κόρνερ του Τονάλι, η Γιουβέντους βγήκε γρήγορα στην κόντρα. Ο Μοράτα με εκπληκτικό σπριντ βρέθηκε φάτσα με την εστία της Μίλαν και δεν έκανε λάθος «σκάβοντας» ωραία την μπάλα για το 1-0 στο 4’.

Μπαίνοντας στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης (76’) η Μίλαν κατάφερε να πετύχει το γκολ που έψαχνε! Αφού η Γιουβέντους δε «σκότωσε» την αναμέτρηση με δεύτερο τέρμα, οι «ροσονέρι» με τον Άντε Ρέμπιτς έκαναν το 1-1. Διατηρώντας το αήττητο στη σεζόν, παρότι αυτή ήταν η πρώτη τους βαθμολογική απώλεια.

Η κατρακύλα της Γιουβέντους δε λέει να σταματήσει λοιπόν. Οι «μπιανκονέρι» μετά το 1-1 στην έδρα τους, έφτασαν τους 2 βαθμούς (είχαν άλλον 1 στην έδρα της Ουντινέζε) και είναι στη ζώνη του υποβιβασμού! Η Μίλαν με εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία, βρίσκεται στην κορυφή μαζί με την Ίντερ, έχοντας 10 βαθμούς.

Στις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής στη Serie A σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Σασουόλο-Τορίνο 0-1

Τζένοα-Φιορεντίνα 1-2

Ιντερ-Μπολόνια 6-1

Σαλερνιτάνα-Αταλάντα 0-1

Έμπολι-Σαμπντόρια 0-3

Βενέτσια-Σπέτσια 1-2

Βερόνα-Ρόμα 3-2

Λάτσιο-Κάλιαρι 2-2

Γιουβέντους-Μίλαν 1-1

Ουντινέζε-Νάπολι 20/9

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

Ιντερ 10

Μίλαν 10

Ρόμα 9

Νάπολι 9 -3αγ.

Φιορεντίνα 9

Ουντινέζε 7 -3αγ.

Αταλάντα 7

Μπολόνια 7

Λάτσιο 7

Τορίνο 6

Σαμπντόρια 5

Σασουόλο 4

Σπέτσια 4

Έμπολι 3

Τζένοα 3

Βενέτσια 3

Βερόνα 3

Κάλιαρι 2

Γιουβέντους 2

Σαλερνιτάνα 0

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό