20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Serie A: Δεύτερη νίκη για Σαμπντόρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Serie A: Νίκη «ανάσα» για την Σαμπντόρια κόντρα στη Σπέτσια με 2-1, έχοντας για κορυφαίο τον Καντρέβα.

Τη νίκη που έψαχνε για να… ξεκολλήσει, βρήκε η Σαμπντόρια. Η ομάδα της Γένοβας φιλοξένησε στο «Λουίτζι Φεράρις» την Σπέτσια. Αγώνας ομάδων που αυτή τη στιγμή «βράζουν» στο ίδιο καζάνι. Για την 9η αγωνιστική του Καμπιονάτο, οι γηπεδούχοι ήταν ξεκάθαρο πως ήθελαν περισσότερο το ματς. Γι’ αυτό και το πήραν με 2-1

Το ματς κρίθηκε υπέρ της «Ντόρια» απ’ το πρώτο μέρος ουσιαστικά. Το δυνατό ξεκίνημα της ομάδας του Ντ’ Αβέρσα, έφερε το γκολ στο 15’. Έστω κι αν χρειάστηκε να το βάλει παίκτης της Σπέτσια. Το αυτογκόλ του Γκιάσι έκανε το 1-0.

Ο κορυφαίος των γηπεδούχων διαμόρφωσε το 2-0 στο 36’. Ο Καντρέβα που με την εμπειρία του είναι πάντα εκ των κορυφαίων της Σαμπντόρια, πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας απ’ τη Γένοβα.

Η «Ντόρια» έδειχνε να διαχειρίζεται με άνεση το υπέρ της σκορ. Μέχρι το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς, όταν και η Σπέτσια μείωσε με τον Ντανιέλε Βέρντε. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έκανε το 2-1, που δεν άλλαξε το αποτέλεσμα αλλά μόνο το τελικό σκορ.

Η Σαμπντόρια με τη νίκη αυτή, έφτασε τους 9 βαθμούς σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της. Αφήνοντας πίσω την Σπέτσια που έμεινε στους 7.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό