17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Sennheiser HD 250BT Review: “Δύναμη και ποιότητα”!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα νέο σετ Bluetooth ασύρματων ακουστικών/hands-free της Sennheiser έφτασε στα γραφεία μας, το Sennheiser HD 250BT και φυσικά δε χάσαμε την ευκαιρία να σας το παρουσιάσουμε!

Πρόκειται για ένα σετ overhead, κλασικών ακουστικών με έμφαση στην άνεση και την απόδοση, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ασύρματα με μεγάλη αυτονομία. Έρχονται σε μαύρο χρώμα και διαθέτουν μαλακά μαξιλαράκια με δερμάτινη επένδυση στους οδηγούς για να μη κουράζονται τα αυτιά σας κατά τη χρήση. Το βάρος τους είναι 125 γραμμάρια αλλά χάρη στη μεγάλη τους μπαταρία 190 mAh έχουν αυτονομία 25 ολόκληρων ωρών αναπαραγωγής! Επαναφορτίζονται πλήρως μέσα σε 3 ώρες μέσω 5W φορτιστή/καλωδίου.

Όσο για την εμβέλειά τους, ανέρχεται στα 10 μέτρα μέσω Bluetooth 5.0 σύνδεσης και υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα AAC και aptX για εξαιρετική ποιότητα με χαμηλό latency, ιδανικό ακόμα και για lag-sensitive εφαρμογές όπως games. Είναι πλήρως ρυθμιζόμενα για να ταιριάξουν απόλυτα στο κεφάλι σας ενώ υποστηρίζουν και το Smart Control App της Sennheiser για παραμετροποίηση μέσω Android και iOS.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό