20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Sarah Jessica Parker : Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες με τα τρία της παιδιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, 15:00

 

Η Sarah Jessica Parker, η οποία έχει φροντίσει όλα τα χρόνια της πορείας της να κρατάει την οικογένεια και τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσίευσε για πρώτη φορά στο Instagram, φωτογραφίες από τα παιδιά της από την επιστροφή τους στο σχολείο.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανήρτησε τρεις φωτογραφίες των παιδιών της. Τον γιο της που φέτος θα ξεκινήσει το πανεπιστήμιο αλλά και τις δίδυμες κόρες της που θα ξεκινήσουν την πρώτη γυμνασίου. 

Η 56χρονη σταρ φωτογράφησε τις 12χρονες Tabitha Hodge και Marion Loretta Elwell με τις τσάντες στον ώμο και τον 18χρονο James Wilkie ενώ πήγαινε στο Brown University.

«Μέσα σε 7 μέρες. Ένας περνάει το κατώφλι την πρώτης χρονιάς στο πανεπιστήμιο. Και οι άλλες δύο στην 7η. Το σπίτι είναι διαφορετικό. Εμείς είμαστε διαφορετικοί. Μας χρειάζονται περισσότερο αλλά και πολύ λιγότερο. Τόσοι πολλοί το ξέρουν. Χαλασμένοι από τον χρόνο που πέρασε. Που περνάει. Κατενθουσιασμένοι από τις ευκαιρίες που τους περιμένουν. Η αγάπη, η αγάπη, η αγάπη», έγραψε στην λεζάντα του post.  

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό