31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Samsung Shortcut Sneaker: Το αθλητικό παπούτσι που συνδέεται με το κινητό σου & κάνει κλήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα νέο προϊόν για hands-free τρόπους επικοινωνίας με τις επαφές σας δημιούργησε η Samsung και πρόκειται για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια!

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε από το υποκατάστημα της Samsung Nederland, το Samsung Shortcut Sneaker είναι επίσημα έτοιμο να κυκλοφορήσει. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Elitac Wearables, την Brut Amsterdam, την Cheil Benelux και τον σχεδιαστή sneaker Roel van Hoff, και έχει θεωρηθεί το «sneaker του μέλλοντος».

Ωστόσο, υπάρχουν μόνο έξι ζεύγη, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε απλώς να πάτε να τα αγοράσετε. Η Samsung θα χαρίσει ένα ζευγάρι σε έναν διαγωνισμό που θα φιλοξενηθεί έως τις 9 Ιουλίου, αλλά πρέπει να είστε μέλος της Samsung με έδρα την Ολλανδία για να συμμετάσχετε.

Εάν είστε χρήστης smartphone που αναζητά πάντα νέους τρόπους για να λειτουργεί χωρίς χέρια, τα παπούτσια πηγαίνουν τη δυνατότητα σε ένα νέο επίπεδο — το Samsung Shortcut Sneaker ελέγχεται πλήρως από τις κινήσεις σας.

Οι αισθητήρες κίνησης που είναι ενσωματωμένοι στις σόλες των παπουτσιών σάς επιτρέπουν να τοποθετείτε στην ουρά πέντε διαφορετικές ενέργειες, όπως τηλεφωνικές κλήσεις ή αναπαραγωγή ήχου. Το εάν τα παπούτσια με την επωνυμία Galaxy θα διατεθούν ποτέ πέρα ​​από αυτήν την αρχική παρτίδα δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό