26.8 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Samsung Health: Ίσως αποκτήσει δύο χρήσιμες λειτουργίες σε μελλοντική ενημέρωση

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Samsung Health ενδέχεται να πάρει σύντομα κάποιες σημαντικές βελτιώσεις καθώς ο κώδικας που ανακαλύφθηκε από τους ανθρώπους στο Android Authority υποδηλώνει ότι η εφαρμογή θα αποκτήσει σάρωση φαρμάκων και αλληλεπίδραση φαρμάκων-αλλεργίας σε μελλοντική ενημέρωση.

Το Samsung Health είναι η πλατφόρμα της Samsung για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης, η οποία ενισχύει τις λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας των Galaxy Watch και του επερχόμενου Galaxy Ring. Οι νέες δυνατότητες ανακαλύφθηκαν κρυμμένες στον κώδικα της εφαρμογής, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν είναι ακόμη επίσημα διαθέσιμες.

Η πρώτη θα σας επιτρέψει να σαρώσετε το φάρμακό σας και να προσθέσετε τις πληροφορίες του αυτόματα. Πιθανώς, δεδομένα όπως το όνομα του φαρμάκου, η δόση mg (ισχύς) και εάν πρόκειται για δισκίο ή κάψουλα θα μπορούν να προστεθούν αυτόματα.

Το 2023, η Samsung ανακοίνωσε την παρακολούθηση φαρμάκων για τo Health. Βασικά, σας βοηθά να παρακολουθείτε τα φάρμακά σας και παρέχει συμβουλές σχετικά με αυτά, καθώς και γενικές περιγραφές και πιθανές παρενέργειες από το φάρμακο που προστέθηκε.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό που βρίσκεται επί του παρόντος στα σκαριά είναι οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων-αλλεργίας. Θα μπορείτε να επιλέξετε από ορισμένες κοινές αλλεργίες ή να προσθέσετε τη δική σας και η Samsung Health μπορεί να σας ενημερώνει εάν ένα φάρμακο μπορεί να σας προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσει αυτή η προειδοποίηση είναι παρόμοιος με τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μεταξύ τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό