31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy Z Fold6 Slim (ή Ultra): Έρχεται μαζί με τη σειρά Galaxy S25

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο μήνες πριν από την εκδήλωση παρουσίασης των Galaxy Z Fold6 και Z Flip6 έχουμε μια σημαντική διαρροή για το μελλοντικό Z Fold6 Slim ή Ultra, καθώς η Samsung δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το τελικό όνομα μάρκετινγκ.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Ross Young στο X, η Samsung σχεδιάζει να λανσάρει μια πιο λεπτή συσκευή Z Fold6 μαζί με τη σειρά Galaxy S25 στις αρχές του 2025. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το αναδιπλούμενο θα είναι πιο λεπτό από το πρωτότυπο, αλλά θα έχει και μεγαλύτερη οθόνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung πέτυχε λεπτότερο σχεδιασμό παραλείποντας τον ψηφιοποιητή που χρησιμοποιήθηκε για την είσοδο του S-Pen, κάτι που με τη σειρά του σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει υποστήριξη.

Η πρώτη παρτίδα αναδιπλούμενων πάνελ που θα χρησιμοποιηθεί για το μελλοντικό Z Fold6 Slim/Ultra θα φτάσει στα fabs της Samsung το 4ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και εάν όλα πάνε όπως πρέπει, το smartphone θα είναι διαθέσιμο το 1ο τρίμηνο του 2025. Η εκτιμώμενη τιμή λέγεται, μάλιστα, ότι θα είναι παρόμοια στο Z Fold6.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό