31 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Samsung Galaxy Z Fold6: Το κινέζικο δίδυμό του πιστοποιήθηκε με ενσύρματη φόρτιση 25W

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung λανσάρει το Galaxy Z Fold6 στις 10 Ιουλίου και ενώ οι περισσότερες προδιαγραφές και render έχουν ήδη διαρρεύσει, oι πληροφορίες φόρτισης και μπαταρίας παραμένουν άγνωστες.

Η κινεζική παραλλαγή του αναδιπλούμενου μόλις πιστοποιήθηκε στους 3C (CCC – Κινεζική Υποχρεωτική Πιστοποίηση), όπου αποκαλύφθηκε ότι το τηλέφωνο SM-W9025 θα υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 25W. Αυτή είναι η ίδια που χρησιμοποιεί η Samsung τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μέχρι το Galaxy Z Fold2 , που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Το πιστοποιημένο τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στην Κίνα ως Samsung W25. Θα πρέπει να είναι μια πιο premium έκδοση του Galaxy Z Fold6 με ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό και την υψηλότερη βαθμίδα μνήμης.

Η τιμή θα είναι επίσης υψηλότερη για να ταιριάζει με την πολυτελή εμφάνιση της σειράς W, αλλά η παραλλαγή είναι απίθανο να ξεφύγει από την Κίνα.

Τις πληροφορίες για το W25 ακολούθησε μια ανάρτηση από τον tipster Ice Universe , ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει επίσης ένα Galaxy Z Fold6 Slim χωρίς υποστήριξη για το S Pen.

Η παγκόσμια αποκάλυψη των νέων αναδιπλούμενων είναι την ερχόμενη Τετάρτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό