35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy Z Fold6: Νέα εικόνα το συγκρίνει με το Galaxy Z Fold5

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τις εικόνες του επερχόμενου Galaxy Z Fold6 που αποκάλυψαν τα bezels, τώρα βγήκε μια νέα που δείχνει ολόκληρο το μπροστινό μέρος της συσκευής, σε σύγκριση με τον προκάτοχό της (που βρίσκεται στα αριστερά).

Όπως ήταν ήδη προφανές από τη χθεσινή διαρροή, το Fold6 θα υιοθετήσει μια πιο τετραγωνισμένη σχεδίαση, που θα θυμίζει το Galaxy S24 Ultra της Samsung, με τις γωνίες να είναι λιγότερο στρογγυλεμένες από αυτές του Fold5.

Τα πλαίσια για την εξωτερική οθόνη φαίνεται να έχουν επίσης μειωθεί ελαφρώς, αλλά εξακολουθούν να είναι αρκετά εμφανή. Το τηλέφωνο φαίνεται επίσης να είναι λίγο λιγότερο ψηλό από τον προκάτοχό του, κάτι που μπορεί ή όχι να σημαίνει ότι η Samsung έχει τροποποιήσει λίγο την αναλογία διαστάσεων, κάνοντάς την ελάχιστα ευρύτερη.

Το Galaxy Z Fold6 αναμένεται να τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 3 SoC της Qualcomm σε όλο τον κόσμο, το οποίο σίγουρα θα ευχαριστήσει όσους δε θέλουν το Exynos. Αναμένεται να γίνει επίσημο τον Ιούλιο μαζί με το Galaxy Z Flip6, την οικογένεια Galaxy Watch7 και το ολοκαίνουργιο Galaxy Watch Ultra. Το Galaxy Ring θα πρέπει επίσης να κυκλοφορήσει πλήρως στην ίδια εκδήλωση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό