29.2 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy Z Fold6: Εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν απογοητευτικά bezels

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τη Samsung να κυκλοφορεί ένα μόνο μοντέλο Galaxy Z Fold6 στην επερχόμενη εκδήλωσή Unpacked τον Ιούλιο.

Ένα νέο teaser από τον διάσημο leaker Ice Universe δείχνει την εξωτερική οθόνη του Fold6 με bezels στις γωνίες που απογοητεύουν με το πάχος τους. Η οθόνη αναμένεται να είναι στις 6,3 ίντσες και η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή της θα είναι η φημολογούμενη αναλογία διαστάσεων 22:9.

Η φαρδύτερη οθόνη θα πρέπει να είναι πιο εύκολη στην πληκτρολόγηση και λιγότερο δυσκίνητη από τις ψηλές και στενές οθόνες των Folds προηγούμενης γενιάς. Το Z Fold6 αναμένεται να έρθει με το chipset Snapdragon 8 Gen 3, μια μικρότερη πτυχή στην κύρια οθόνη του χάρη στο εξαιρετικά λεπτό τζαμάκι (UTG) και τις ίδιες κάμερες με το Z Fold5 – κύρια 50MP (ISOCELL GN3), 10MP 3x τηλεφακό και 12MP ultrawide.

Το Z Fold6 Slim ή Ultra (η ονομασία είναι TBD) φέρεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2025 με τη σειρά Galaxy S25 και θα προσφέρει μια κύρια κάμερα ISOCELL HP2 200MP και ακόμη πιο εντυπωσιακές προδιαγραφές.

Σε άλλα νέα, η ευρωπαϊκή μονάδα του Z Fold6 (SM-F956B) έκανε ένα πέρασμα από το Geekbench και αποκάλυψε ότι φοράει τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3, όπως και το μοντέλο για τις ΗΠΑ. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν θα υπάρξει μοίρασμα Snapdragon και Exynos μεταξύ των αγορών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό