21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy Z Fold4: Με Gorilla Glass Victus+ και πιο γρήγορη φόρτιση

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Samsung Galaxy Z Fold4 αναμένεται να παρουσιαστεί την άλλη εβδομάδα και μέχρι τότε αρκούμαστε να μαθαίνουμε πληροφορίες γι’ αυτό από διαρροές.

⭕️Exclusive infoGalaxy Z Fold4 performance improved with @Snapdragon 8+ Gen1 processorCPU 15%GPU 59%NPU 68%Battery can be charged in half an hour to 50% at a charging speed of 25w with 4400mAhScreen refresh rate 120Hz with 1000nitslayer of protection Victus+ on Front&back pic.twitter.com/MItVuvA9Bp

— Ahmed Qwaider (@AhmedQwaider888) August 3, 2022

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον leakster Ahmed Qwaider, το Z Fold4 θα αναβαθμιστεί στο πιο σκληρό Gorilla Glass Victus+ για προστασία της εξωτερικής οθόνης και του πίσω πλαισίου, τη στιγμή που το Z Fold3 χρησιμοποίησε το αρχικό Victus. Από την άλλη, για την εσωτερική οθόνη είχαμε ακούσει φήμες για υλικό “Super UTG” αλλά και για νέα σχεδίαση των μεντεσέδων για λιγότερο τσάκισμα.

Ο Qwaider ήρθε να προσθέσει σε αυτές τις πληροφορίες πως το νέο Z Fold4 θα παραμείνει στη φόρτιση 25 W και η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι ίδια στα 4.270 mAh. Η καμπύλη φόρτισης, ωστόσο, θα τροποποιηθεί.

Στο κομμάτι κάμερα θα έχουμε πολλές βελτιώσεις. Φήμες λένε ότι η κύρια κάμερα θα φτάσει στα 50MP, από 12MP, και ότι η μονάδα τηλεφακού θα αποκτήσει φακό 3x, από 2x. Η κάμερα 16MP στην εξωτερική οθόνη και η κάμερα 4MP κάτω από την οθόνη πιθανότατα δεν θα αναβαθμιστούν.

Και κάτι ακόμα για την οθόνη, το Z Fold4 θα έχει πιο λεπτά πλαίσια εξωτερικά και καλύτερο aspect ratio. Φυσικά, το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8+ Gen 1, όπως και το Z Flip4. Το Fold αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ίδια τιμή με τον προκάτοχό του πέρυσι.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό