24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Θα έρθει με κύρια κάμερα 200 MP

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung ετοιμάζει ένα Galaxy Z Fold Special Edition, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από το Galaxy Z Fold6 και θα έχει και καλύτερη κάμερα. Ο leaker Evan Blass αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι το νέο αναδιπλούμενο θα διαθέτει κύριο αισθητήρα 200 MP.

Αναμένουμε ότι ο αισθητήρας θα ISOCείναι ο ELL HP9 που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Μπορεί να μην είναι τόσο καλό όσο το ISOCELL HP2 στο Galaxy S24 ultra, αλλά εξακολουθεί να διαθέτει τεχνολογία Tetra-pixel, 0,56 μm pixel και μέγεθος 1/1,4″.

Το νέο τηλέφωνο θα πρέπει να έχει αναδιπλούμενο πάνελ 8″, εξωτερική οθόνη 6,5 ιντσών και πάχος 10,6 χιλιοστών όταν είναι αναδιπλωμένο. Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το chipset και την τεχνολογία και τη χωρητικότητα της μπαταρίας μόλις το τηλέφωνο κυκλοφορήσει είτε τον Σεπτέμβριο είτε τον Οκτώβριο.

Το Galaxy Z Fold Special Edition θα ανταγωνιστεί τα Magic V3 και Mix Fold 4, αλλά οι φήμες αναφέρουν ότι αυτό θα συμβεί μόνο στην Κορέα και την Κίνα. Η Samsung δεν σχεδιάζει ακόμα να κυκλοφορήσει αυτό το αναδιπλούμενο στην παγκόσμια αγορά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό