27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Ειδήσεις Ελλάδα

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra, δηλαδή 19,5:9. Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από την Κίνα και συγκεκριμένα από τον διάσημο leaker Ice Universe.

Ενώ η αναλογία διαστάσεων θα είναι η ίδια, η εξωτερική οθόνη του νέου Fold θα είναι μικρότερη από αυτή του S24 Ultra, στα 6,5″. Στο εσωτερικό, θα υπάρχει μια αναδιπλούμενη οθόνη 8 ιντσών. Και τα δύο αυτά πάνελ είναι μεγαλύτερα από αυτά που βρίσκονται στο το Galaxy Z Fold6, το οποίο ανακοίνωσε η Samsung νωρίτερα αυτό το μήνα.

Το Galaxy Z Fold Slim είναι η συσκευή που προηγουμένως φημολογείτο ότι θα ονομάζεται Galaxy Z Fold Ultra. Προφανώς θα έχει πλαίσιο τιτανίου και θα είναι πιο λεπτό και ελαφρύτερο από το Fold6. Έτσι, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα premium, ακόμη πιο ακριβό αναδιπλούμενο smartphone της κορεατικής εταιρείας.

Αναμένεται να φτάσει το τέταρτο τρίμηνο, δηλαδή μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου, αλλά δεν είναι ακόμα σαφές πού θα κυκλοφορήσει. Ορισμένες φήμες ανέφεραν ότι είναι διαθέσιμο μόνο στην Κορέα και την Κίνα, αλλά ο Ice Universe λέει ότι το Slim δεν πρέπει να συγχέεται με το Samsung W25, που θα είναι ένα αποκλειστικό αναδιπλούμενο για την κινεζική αγορά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό