31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy Watch7 Ultra: Render αποκαλύπτουν ότι έρχεται

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σειρά Galaxy Watch7 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της μαζί με τα αναδιπλούμενα Galaxy στην ετήσια εκδήλωση Unpacked τον Ιούλιο, αλλά οι φήμες γύρω από τα ρολόγια φέτος είναι κάπως σπάνιες.

Ωστόσο φέτος βλέπουμε από νωρίς μια νέα προσθήκη στην οικογένεια Galaxy Watch – το Watch7 Ultra.

Ένα σύνολο από renders υψηλής ποιότητας δείχνει το νέο Watch7 Ultra της Samsung από όλες τις πλευρές, αποκαλύπτοντας ορισμένα πιθανά χαρακτηριστικά. Η συσκευή υιοθετεί ένα μείγμα τετράγωνου και κυκλικού σχεδιασμού, που σημαίνει ότι το σώμα έχει τετράγωνο σχήμα με οβάλ άκρες, ενώ η οθόνη και το περιστρεφόμενο πλαίσιο παραμένουν κυκλικά.

Επιπλέον, τα renders δείχνουν ένα τρίτο, στρογγυλό κουμπί που πλαισιώνεται από τα συνηθισμένα κουμπιά λειτουργίας και επιστροφής. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια είναι η λειτουργία του νέου κουμπιού.

Οι εικόνες αποκαλύπτουν επίσης μια μεγαλύτερη μάσκα ηχείων, νέα ευθυγράμμιση αισθητήρα στο πίσω μέρος και καλύτερη ενσωμάτωση της ζώνης του ρολογιού με το σώμα του ρολογιού.

Το μέγεθος της οθόνης παραμένει αμετάβλητο, ωστόσο, και υιοθετεί την ίδια διαγώνιο 1,5 ιντσών με το τρέχον Watch6 Classic και ταιριάζει επίσης στο ίδιο πρότυπο 47 mm.

Προηγούμενες αναφορές αναφέρουν αναβαθμισμένο SoC, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και παρακολούθηση σακχάρου στο αίμα, ωστόσο δεν έχει γίνει σαφές ποιο μοντέλο αφορούσαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό