35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy Watch7 & Galaxy Watch Ultra: Αυτές είναι οι προδιαγραφές

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy Watch7 και το Galaxy Watch Ultra στην εκδήλωση Unpacked του Ιουλίου που μάλλον θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.

Το όνομα του Galaxy Watch Ultra επιβεβαιώθηκε πρόσφατα μέσω πιστοποίησης, αφού για πολύ μικρό χρονικό διάστημα αναφερόταν ως Galaxy Watch X.

Σήμερα μια νέα διαρροή μας φέρνει ορισμένες λεπτομέρειες προδιαγραφών τόσο για το Watch7 όσο και για το Watch Ultra. Το πρώτο θα προσφέρεται σε δύο μεγέθη, 40mm και 44mm, ενώ το δεύτερο θα είναι διαθέσιμο μόνο σε 47mm.

Το Watch7 θα προσφέρεται σε δύο χρωματισμούς, πράσινο και «κρεμ». Η θήκη θα είναι κατασκευασμένη από “Armor Aluminium 2” και το γυαλί θα είναι saphire glass όπως στα μηχανικά και στα ρολόγια χαλαζία υψηλής τεχνολογίας. Το Watch7 θα έχει βαθμολογία 5ATM για είσοδο νερού, καθώς και IP68 και MIL-STD-810H.

Το μοντέλο των 40 mm θα έχει μπαταρία 300 mAh, ενώ το 44 mm θα έχει κυψέλη 425 mAh. Και τα δύο είναι πανομοιότυπα με αυτά που είδαμε πέρυσι στο Galaxy Watch6. Το chipset, ωστόσο, θα κατασκευαστεί με διαδικασία 3nm και όχι με 5nm στο Watch6. Ο αποθηκευτικός χώρος θα διπλασιαστεί στα 32 GB και η μέγιστη φωτεινότητα θα είναι 2.000 nits.

Το Galaxy Watch Ultra θέλει να αντιμετωπίσει το Apple Watch Ultra 2 και θα συνοδεύεται από θήκη από τιτάνιο, που θα προσφέρεται σε τρεις αποχρώσεις: γκρι, μπεζ και ασημί. Αυτό το ρολόι έχει βαθμολογία βάθους 10ATM και διαθέτει επίσης IP58 αντοχή στη σκόνη και το νερό, παράλληλα με το πρότυπο MIL-STD-810H.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας παραμένει αμετάβλητη από το Galaxy Watch5 Pro από το 2022 στα 590 mAh. Υπάρχει το ίδιο SoC 3nm με το Watch7, και επίσης 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Η φωτεινότητα ωστόσο θα φτάσει στο μέγιστο των 3.000 nits. Το Watch Ultra προφανώς θα πωλείται μόνο με συνδεσιμότητα LT

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό