31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy Watch Ultra: Αυτό θα είναι το όνομα του wearable – Το επιβεβαίωσε πιστοποίηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Χθες μια φήμη υποστήριξε ότι η Samsung θα λανσάρει το Galaxy Watch X, ένα wearable που έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνίζεται άμεσα το Apple Watch Ultra 2. Αυτό αναφερόταν προηγουμένως ως Galaxy Watch7 Ultra σε μια διαφορετική φήμη.

Ωστόσο, τώρα φαίνεται ότι δεν θα έχει κανένα από αυτά τα δύο ονόματα καθώς η Samsung πήγε με το Galaxy Watch Ultra. Αυτή η εξέλιξη αποκαλύφθηκε μέσω της διαδικασίας πιστοποίησης TDRA στα ΗΑΕ.

Το Galaxy Watch Ultra έχει τον αριθμό μοντέλου SM-L705F και έχει συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας σε αυτήν την έκδοση. Η καταχώρισή του στην FCC αποκαλύπτει ότι θα υποστηρίζει φόρτιση 10W.

Το Watch Ultra φέρεται να έχει σχεδίαση squircle ματ θήκης με στρογγυλή οθόνη 1,5″ και περιστρεφόμενη στεφάνη. Θα υπάρχουν τρία κουμπιά στη δεξιά άκρη και μια μεγάλη μάσκα ηχείων στην αριστερή άκρη.

Οι φήμες θέλουν να προσφέρει αντοχή στο νερό 10ATM/100m και διάρκεια μπαταρίας 100 ωρών. Μέχρι τώρα, Το καλύτερο που έχουμε δει από τη Samsung είναι η ισχυριζόμενη διάρκεια μπαταρίας 80 ωρών του Galaxy Watch5 Pro. Παρεμπιπτόντως, το Galaxy Watch Ultra θα έρχεται με μπαταρία ονομαστικής χωρητικότητας 578 mAh, η οποία μπορεί να καταλήξει να κυκλοφορεί ως τυπική χωρητικότητα 600 mAh.

To wearable θα τροφοδοτείται από το νέο Exynos W1000 SoC και πρόκειται να επισημοποιηθεί τον Ιούλιο μαζί με τα Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, Galaxy Watch7 series, το Galaxy Watch FE / Galaxy Watch4 2024 και το Galaxy Ring.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό